Etsi tältä sivustolta

Hongalle niukka tappio loppuhetkillä

Julkaistu

Honka ja Ilves kohtasivat Tapiolan urheilupuiston lauantaipäivässä. Ottelussa nähtiin dramaattisia hetkiä ja lopulta pisteet matkasivat Tampereelle lukemin 2-3.

Avausjakso

Honka hallitsi ottelua hienoisesti ensimmäisen vartin ajan. Keltamustat saivat muutamia laukauksia kohti Ilves-maalia, mutta Roosa Karppinen torjui ne helpohkosti.

Ottelun avausmaalin iski vierasjoukkue Ilves, kun kellossa oli 24. minuuttia. Aino Rasinen pääsi puskemaan pallon ohi Liisa Tuomen.

Honka sai luotua avausjaksolla vielä muutaman puolittaisen maalipaikan, mutta tauolle siirryttiin Ilveksen maalin johtoasemassa.

Toinen jakso

Honka aloitti toisen nelivitosen vahvasti. Tasoitusmaalia päästiin juhlimaan 49. minuutilla. Noora Juusela pelasi vapaapotkun laitaan Inka Kaivolalle, jonka keskityksen Wilma Spets puski verkkoon.

Hieman ennen tunnin täyttymistä Hongan johtomaali oli lähellä. Milla Punsar pääsi liukumaan keskitykseen, mutta peliväline suuntautui vähän ohi maalin.

Johtomaali nähtiin lopulta 72. minuutilla. Pallo tuli Matilda Katajalle maalin eteen ja hyökkääjä siirsi sen ohi vastaan tulleen Karppisen. Katajalle liigauran avausmaali uran kolmannessa ottelussa.

Ilves sai kuitenkin vielä käännettyä ottelun voitokseen. Tasoitusmaali syntyi 90. minuutilla ja Patricia Bohui viimeisteli voittomaalin neljännellä lisäminuutilla. Näin pisteet lähtivät vieraiden mukaan Tampereelle.

Fiilis on tietysti pettynyt. Pelasimme ajoittain todella hyvin ja määritimme pelin kulkua. On harmillista, että emme pystyneet pitämään johtoasemaamme. Pelin loppupuolella tuli muutama nukahdus ja ne kostautuivat Ilveksen maaleina. Ei tässä tilanteessa kuitenkaan auta muu kuin aloittaa maanantaina keskittyminen vierasotteluun Oulussa, Saara Lappalainen toteaa.

Hongan kausi jatkuu ensi viikon lauantaina 24.9. Silloin keltamustat matkustavat Ouluun ONS:n vieraaksi kello 13.00 alkavaan otteluun. Seuraava kotiottelu on vuorossa perjantaina 30.9. Silloin Tapiolan urheilupuistoon vieraaksi saapuu NJS ja ottelu käynnistyy kello 19.00. Tervetuloa myös silloin katsomoon!

Hongan avauskokoonpano:

#4 Daniela Sandås

#5 Senja Salo

#6 Ida Heikkinen (59’ Annika Idman)

#7 Saara Lappalainen

#9 Elli Seiro (90+1’ Sara Arimo)

#12 Liisa Tuomi (MV)

#14 Wilma Spets

#15 Inka Kaivola

#17 Matilda Kuusniemi Fishwick

#23 Noora Juusela (90+1’ Sanra Pulliainen)

#77 Milla Punsar (66’ Matilda Kataja)

Vaihdossa: #3 Saana Hartikainen, #31 Sonja Ferm (MV)

Back to top