Etsi tältä sivustolta

Loppusarjan ensimmäinen kotiottelu lauantaina

Julkaistu

Honka avaa loppusarjan myös kotiotteluiden osalta huomenna lauantaina, kun keltamustat kohtaavat Ilveksen Tapiolan urheilupuistossa kello 16.00. alkaen! Liput portilta 5€, alle 18v maksutta! Tervetuloa!

Honka avasi loppusarjan omalta osaltaan kaatamalla NJS:n vieraissa 3-0 lukemin. Joukkue hallitsi ottelua alusta saakka, vaikka maalihanat aukesivatkin vasta toisella jaksolla. Daniela Sandås puski johtomaalin ja Eevi Sutelan ja Elli Seiron osumat täydensivät loppulukemat.

– Ottelu NJS:ää vastaan oli hyvä esitys joukkueelta. Ensimmäisen maalin tekoon meni jonkin verran aikaa, mutta pelaajat pelasivat kärsivällisesti ja ansaitsivat tuloksen. Meiltä puuttui ottelusta muutamia pelaajia sairastumisten vuoksi, mutta he ovat nyt jälleen joukkueen mukana. Odotamme tulevaa ottelua innolla, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Honka on Adlanin mukaan käyttänyt viikon harjoituskentillä laadukkaasti.

– Meillä on ollut hyvä harjoitusviikko. Viikon alkupuolella kävimme läpi hyökkäyspelimme perusteita kehittääksemme asioita, joita teimme jo viime ottelussa hyvin. Tiedämme, että Ilves on hyvä ja kovasti puolustuksessa töitä tekevä joukkue, joten he ovat meille hyvä testi. Viikon loppupuolella keskityimme prässäämiseemme ja puolustusmuotoomme. Uskon, että joukkueemme on hyvässä kunnossa ja pystyy laittamaan jatkuvaa painetta vastustajalle, meidän piti vain säätää hieman puolustustasapainoamme pitääksemme vastustajan poissa maaliltamme. Ilveksellä on vaarallisia vastahyökkäyspelaajia, meidän täytyy olla valmiita niihin hetkiin.

Yleisesti ottaen olen hyvin tyytyväinen pelaajiemme ahkeruuteen, harjoitusten laatu on ollut hienoa nähdä.

Ilves avasi loppusarjan omalta osaltaan kotinurmellaan, jossa se jakoi pisteet ONS:n kanssa 1-1 lukemin. Vieraat siirtyivät avausjaksolla johtoon, mutta Aino Rasinen laukoi tamperelaisten tasoitusmaalin. Honka ja Ilves lähtevät ottelun peräkkäisiltä sijoilta, alemman loppusarjan kärkikaksikkona. Honka on kerännyt yhdeksäntoista pistettä, Ilves kahdeksantoista.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahteen otteeseen. Ilves väänsi kotiottelustaan 1-0 voiton Heta Olmalan maalilla, Tapiolassa pisteet jaettiin 1-1 numeroin, kun Silja Tuominen osui Ilvekselle ja Saana Hartikainen Hongalle.

Honka vs Ilves siis Tapiolan urheilupuiston nurmella lauantaina 17.9. klo 16.00! Liput portilta 5 euroa, alle 18v maksutta sisään! Tervetuloa kannustamaan Honka toiseen peräkkäiseen voittoon!

Olemme iloisia siitä, että pääsemme jälleen takaisin kotikentällemme. On etuoikeus pelata luonnonnurmella, erityisesti niin hyvällä kun meillä on, Adlani päättää.

Back to top