Etsi tältä sivustolta

Honka päättää runkosarjan Ahvenanmaalla

Julkaistu

Honka pelaa Kansallisen Liigan runkosarjan viimeisen ottelunsa lauantaina, kun se matkaa Ahvenanmaalle Åland Unitedin vieraaksi. Ottelu käynnistyy Wiklöf Holding Arenalla ja Ruutu+:ssa klo 18.00!

Honka pelasi viime ottelussaan 1-1 tasapelin kotinurmellaan HPS:aa vastaan. Eevi Sutela vei Hongan johtoon, ennen Aada Nurmen laukomaa tasoitusta. Viimeaikaiset tulokset varmistivat sen, että Hongan tie kuuden parhaan joukkoon tyssäsi ja kausi jatkuu alemmassa loppusarjassa. Ennen runkosarjan viimeistä kierrosta Honka on seitsemäntenä. Päävalmentaja Omar Adlani kuitenkin sanoo, että se ei ole joukkueella mielessä, vaan keskittyminen on täysin ottelussa.

 Odotamme tätä ottelua. Matkat Ahvenanmaalle ovat aina mielenkiintoisia ja pääsemme pelaamaan kovaa joukkuetta vastaan. Heillä on vaarallinen hyökkäävä joukkue ja kokenut puolustuslinja, mikä tekee heistä vaikean vastustajan. Odotamme kuitenkin innolla tulevaa haastetta.

 Olemme tietenkin pettyneitä siihen, että emme pelaa ylemmässä loppusarjassa, mutta emme mieti sitä nyt. Tavoitteemme eivät ole muuttuneet ja haluamme jatkossakin olla kilpailullisia jokaisessa ottelussa ja kehittää peliämme.

Adlanin mukaan harjoitusviikko on sujunut hyvin.

– Intensiteetti harjoituksissa on ollut todella hyvä ja olen hyvin tyytyväinen pelaajien panokseen ja asenteeseen. Meidän pitää tuoda se sama intensiteetti peleihin, vastustajasta huolimatta.

Åland United kamppailee tiukasti mitaleista tälläkin kaudella. Tällä hetkellä se on sarjassa neljäntenä, mutta vain kolme pistettä pronssisijalla majailevaa PK-35 Vantaata perässä. Joukkue on myös hyvässä vireessä ja kulkee kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Viime kierroksen ottelu päättyi 2-2 pistejakoon juuri PK-35 Vantaan vieraana. ÅU:n paras maalintekijä tällä kaudella on seitsemän kertaa vastustajan verkoja heiluttanut Katherine Loferski.

Honka ja Åland United kohtasivat aiemmin tällä kaudella Tapiolan urheilupuistossa. Honka siirtyi Senja Salon maalilla 1-0 johtoon, mutta vieraat nousivat vielä tasoihin pilkulta noin vartti ennen loppua.

Åland United vs Honka siis Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 27.8. klo 18.00. Suoraan Ruutu+:n lähetykseen tästä!

Back to top