Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa sunnuntaina PK-35:den

Julkaistu

Honka avaa kesäkuun ottelunsa sunnuntaina 5.6. vieraskentällä, kun vastassa Pihlajamäen MagneCit Areenalla on PK-35. Ottelu laitetaan käyntiin kello 16.00! Jos et pääse paikan päälle, voit kannustaa Honkaa Ruutu+:n kautta suorana!

Honka esitti viime kierroksella vahvoja otteita kotikentällään ja oli lähellä voittoa Åland Unitedia vastaan. Senja Salo puski liigauransa avausmaalilla Hongan 1-0 johtoon, mutta vieraat kipusivat vielä pistejakoon.

Honka on sunnuntain otteluun lähtiessä sarjassa seitsemäntenä. Eroa kuutospaikan HPS:ään on kuusi pistettä, joten jaossa on sunnuntaina jälleen tärkeät pisteet. Viime kierroksella osuneen Salon lisäksi Hongan maalipörssistä löytyvät kahden maalin Aino Nurmen, sekä yhden maalin toistaiseksi viimeistelleiden Milla Punsarin, Jasmin Leppiojan, Noora Juuselan, Wilma Spetsin, Ada Erosen ja Saana Hartikaisen nimet.

Jo muutama ottelu aiemmin Hongan riveihin palanneen Nana Yangin lisäksi Aino Vuorinen pelasi ÅU:ta vastaan kauden ensimmäisen ottelunsa keltamustassa paidassa.

PK-35 löytyy sarjan sijalta viisi. Se on kerännyt toistaiseksi viisitoista pistettä. Kolmella viime kierroksella joukkueen pistepotti on kasvanut seitsemällä, kun se voitti NJS:n ja ONS:n, sekä pelasi PK-35 Vantaan kanssa maalittoman tasapelin. Joukkueen maalitykki on neljän osuman Emilia Kupsanen. Nora Lehdolla on tilillään kaksi maalia ja Krista Hakalalla, Julie Forssilla, Olivia Kåhrella, Elisa Ikosella, Minnea Lassasilla, Neea Hassisella ja Ada Lindrohtilla kaikilla yksi maali.

Honka ja PK-35 ovat kohdanneet tänä vuonna jo kahdesti. Suomen Cupin puolivälierissä punamustat olivat parempia niukasti 1-0 ja liigakauden avausottelussa pisteet menivät samaan suuntaan loppulukemin 4-0. Honka hakee siis sunnuntaina sarjapisteiden lisäksi revanssia alkukauden pettymyksistä.

Viime pelissä Ålandia vastaan oli paljon hyviä asioita ja samalla taistelutahdolla on hyvä jatkaa myös seuraavaan peliin. Viime pelit PK-35:tta vastaan eivät ole tuloksellisesti olleet sitä mitä olemme tavoitelleet, joten voitonnälkää löytyy. Ottelusta tulee varmasti tasainen, joten on tärkeää pystyä luomaan laadukkaita maalintekopaikkoja tarpeeksi, pitää oma pää puhtaana ja pelata ehjä 90 minuuttia joukkueena, puolustaja Inka Kaivola sanoo.

PK-35 vs FC Honka siis Pihlajamäen MagneCit Arenalla sunnuntaina 5.6. kello 16.00! Suoraan Ruutu+:n lähetykseen tästä!

Back to top