Etsi tältä sivustolta

Toukokuu päätökseen Åland Unitedia vastaan

Julkaistu

Honka päättää toukokuun otteluiden osalta tiistaina, kuun 31. päivä, kun Tapiolan urheilupuiston TN1:llä kello 18.30 alkavassa ottelussa vastassa on Åland United. Liput ovelta 5€, alle 18v maksutta. Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

Honka on parantanut otteitaan kauden edetessä ja antoi esimerkiksi viime kierroksella sarjakärki KuPS:ille kovan vastuksen, vaikka kuopiolaiset onnistuivatkin kaivamaan lopulta niukan 2-1 voiton.

Joukkue näyttää terävältä ja levänneeltä raskaan pelirupeaman jälkeen. Emme ole tyytyväisiä tuloksiin, sillä olemme mielestämme pelanneet tarpeeksi hyvin ansaitaksemme pisteitä. Menneet pelit ovat kuitenkin menneitä ja keskitymme täysillä tulevaan otteluun, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Honka on ennen ottelua sarjassa kahdeksantena, kerättyään kuusi pistettä. Ero ylemmän loppusarjan paikkaan oikeuttavaan kuutossijaan on vain neljä pistettä, joten voitto tiistaina nostaisi keltamustat jo lähelle. Honka on harjoitellut kuluneen viikon hyvin ja vaikka muutamia pelaajia onkin sivussa, pääsevät keltamustat lähtemään kamppailuun hyvästä tilanteesta.

Harjoitusviikko on mennyt oikein hyvin. Olemme saaneet sisäistettyä pelaamiseemme uusia asioita ja lisäksi kehitettyä edelleen asioita, joita olemme jo aiemmin toteuttaneet hyvin. Terveystilanne on myös hyvä, mikä on tietenkin positiivinen ongelma. Tästä ottelusta poissa ovat Ada Eronen ja Julia Schalin, jotka ovat jääkiekkomaajoukkueen mukana. Saamme kuitenkin Aino Vuorisen, Saara Lappalaisen ja Jasmin Leppiojan mukaan, mikä on meille oikein hyvä asia, päävalmentaja jatkaa.

Tiistain vastustaja Åland United on tällä hetkellä Kansallisessa Liigassa neljäntenä, kolme pistettä yhden ottelun vähemmän pelanneena sarjakolmosena majailevaa HJK:ta perässä.

Kahdella tappiolla liigakautensa avanneet ahvenanmaalaiset saivat pistetilinsä auki NJS:ää vastaan, jonka jälkeen meno on ollut vahvaa. Ainoa pistemenetys on tullut HPS:lle 3-3 tasapelillä, ja viime kierroksella joukkue kaatoi kärkikamppailussa olevan PK-35 Vantaan 1-0. Joukkueen maalipörssin kärkisijalta löytyy kuuden osuman Katherine Loferski.

Åland United on jälleen yksi hyvä haaste meille. He ovat vahvoja vastahyökkäyksissä, joten meidän tulee olla niissä tilanteissa hyvin hereillä. Ålandin joukkueesta löytyy hyvä sekoitus taitavia ja urheilullisia pelaajia, sekä paljon johtajuutta Anna Westerlundin johdolla, Adlani summaa tulevasta vastustajasta.

FC Honka vs Åland United siis Tapiolan urheilupuiston TN1:llä, tiistaina 31.5. kello 18.30! Tervetuloa kannustamaan Honka kohti voittoa!

Back to top