Etsi tältä sivustolta

Hongalle niukka kotitappio

Julkaistu

Honka ja KuPS kohtasivat toistamiseen lyhyen ajan sisään, tällä kertaa Tapiolan urheilupuistossa. Ottelussa nähtiin kovaa kamppailua, mutta lopulta vieraat saivat vielä käännettyä tuloksen niukasti voitokseen.

Avausjakso

Ottelu lähti alusta saakka vauhdikkaasti käyntiin ja vauhtia riitti molempiin suuntiin. 15. minuutilla KuPS:illa oli vaarallinen vapaapotku, mutta Liisa Tuomi oli hereillä ja venytti pallon tielle.

Avausmaali nähtiin 19. minuutilla. Aino Krögerin keskitys pomppi maalin eteen Anni-Maija Kauppilalle, joka vie KuPS:n 1-0 johtoon.

Muita osumia ei avausnelivitosella nähty, joten tauolle mentiin vieraiden maalin johtoasemassa.

Toinen jakso

KuPS hyökkäsi vaarallisesti, kun toista nelivitosta oli pelattu muutama minuutti. Anna Nurmi nousi vasemmalta ja lopulta Kauppila kokeili nostaa pallon yli Tuomen. Honka-vahti sai kuitenkin tipattua pallon kulmapotkuksi.

Hetkeä myöhemmin Oona Sirenin laukaus meni hieman ohi Honka-maalin.

Honka tuli hienolla tavalla tasoihin 54. minuutilla. Joukkueen kova prässi ja upea taistelu pakotti KuPS:n menetykseen omalla alueellaan. Eevi Sutela löysi syötöllään Milla Punsarin, joka viimeisteli varmasti lukemiksi 1-1.

Hongan vahva vaihe jatkui maalin jälkeen. Honka sai muutamasta kulmapotkusta maalille tilanteita, mutta KuPS-puolustus onnistui lopulta siivoamaan pallon väljemmille vesille.

KuPS onnistui siirtymään uudelleen johtoon, kun Gentjana Rochin laukaus upposi Hongan verkkoon.

71. minuutilla KuPS pääsi vielä hyvään paikkaan, mutta Tuomi tuli hyvin vastaan ja torjui Oona Sirenin laukauksen.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin vielä muutamia tilanteita, mutta ei lisämaaleja. Näin ollen pisteet lähtivät kovan taiston jälkeen Kuopioon.

Olen hyvin ylpeä pelaajiemme panoksesta tänään. Intensiteetti pysyi korkealla läpi ottelun. KuPS:n pelaaminen oli meille tuttua, sillä kohtasimme heidät niin vähän aikaa sitten. Olimme paremmin valmistautuneita tähän otteluun. Tiesimme, että KuPS:illa on paljon laatua pallollisena. Kun he saavat aikaa pallon kanssa he ovat hyvin vaarallisia. Siksi halusimme laittaa heihin mahdollisimman paljon painetta. Puolustimme oikein hyvin ja prässipelaamisemme toi meille myös hienon maalin, mikä oli parannusta edelliseen peliin verrattuna. Pystyimme pitämään KuPS:n poissa monilta huippupaikoilta, mikä on vaikeaa heidän hyökkäyspään pelaajiaan vastaan. En kuitenkaan ole tyytyväinen siihen, miten he tekivät kaksi maaliaan. Meidän olisi pitänyt pystyä estämään ne paremmin. Meillä oli haasteita etenemisessä, emmekä aina löytäneet vapaita pelaajia. Analysoimme sen ensi viikolla ja pyrimme auttamaan pelaajia parantamaan. Kokonaisuutena parannamme pelaamistamme edelleen. Joukkueen asenne on erinomainen eikä heidän intonsa laske. Odotan innolla uuden treeniviikon avaamista tämän ryhmän kanssa, päävalmentaja Omar Adlani sanoi ottelun jälkeen.

Honka jahtaa pisteitä seuraavan kerran tiistaina 31.5. Silloin Tapiolan urheilupuistossa vastassa on Åland United kello 18.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Honkaa myös silloin!

Hongan avauskokoonpano:
#4 Daniela Sandås
#5 Senja Salo
#6 Ida Heikkinen (77’ Saana Hartikainen)
#9 Elli Seiro (77’ Ada Eronen)
#12 Liisa Tuomi (MV)
#14 Wilma Spets
#15 Inka Kaivola
#18 Julia Schalin (77’ Noora Juusela)
#28 Eevi Sutela
#77 Milla Punsar (85’ Matilda Kuusniemi Fishwick)
#88 Nana Yang

Vaihdossa: #10 Jasmin Leppioja, #22 Annika Idman, #31 Sonja Ferm (MV)

Back to top