Etsi tältä sivustolta

Keskiviikkona vierasotteluun Kuopioon

Julkaistu

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu jälleen keskiviikkona vierasottelulla, kun joukkue matkaa sarjan toisen keltamustan, KuPS:n vieraaksi Kuopioon. Väre Arenalla pelattava ottelu vihelletään käyntiin kello 17.00 ja sitä voi tuttuun tapaan seurata myös Ruutu+:n kautta suorana!

Honka otti viime kierroksella kauden toisen voittonsa, kun NJS kaatui 3-0. Ada Eronen avasi maalinteon toisella jaksolla Milla Punsarin syötöstä ja Aino Nurmi ja Jasmin Leppioja viimeistelivät maaleillaan loppulukemat.

NJS-voitolla Honka nousi kuuteen pisteeseen, kun kuusi kierrosta on pelattu. Keltamustien sijoitus sarjassa on tällä hetkellä seitsemäs. Yläloppusarjan sijoissa viisi ja kuusi kiinni olevat Ilves ja PK-35 ovat yksi ja kaksi pistettä Honkaa edellä, joten taisto on tiukkaa.

NJS-peli oli meille oiva paikka tuoda käytäntöön treeneissä harjoiteltuja asioita. Pystyimme hyvään pallonhallintaan sekä luomaan vaarallisia maalipaikkoja. Siitä aiomme jatkaa seuraavassa pelissä, Saara Lappalainen sanoo.

Keskiviikon kotijoukkue, hallitseva mestari KuPS on ollut vahva myös tällä kaudella. Kuopiolaiset matkaavat yhä voittamattomina, kun kaatuneet ovat niin Ilves, Åland United, ONS, NJS, PK-35 kuin HPS:kin. Maalierokin on 31-3, mikä kertoo joukkueen hyvästä alusta kauteen. Lavdije Begolli johtaa koko sarjan maalipörssiä kolmellatoista osumallaan.

Honka lähtee kovasta haasteesta huolimatta otteluun kovalla itseluottamuksella hakemaan hyvää tulosta.

Tulee varmasti kova ottelu, mutta en epäröi, etteikö meillä ole mahdollisuutta saada täyttä pistepottia. Viimeisimmistä peleistä olemme keränneet itseluottamusta ja näyttäneet rauhallisuutemme ja taitomme pallollisena. Pikkuhiljaa palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen ja kentällä tullaan näkemään entistä vahvempi Honka, Lappalainen toteaa.

KuPS vs FC Honka siis keskiviikkona 11.5. klo 17.00 Kuopion Väre Areenalla. Suora lähetys Ruutu+:sta tästä!

Back to top