Etsi tältä sivustolta

Hongalle kauden toinen voitto

Julkaistu

Honka ja NJS kohtasivat Tapiolan urheilupuiston perjantai-illassa. Avausjakso mentiin vielä maalittomana, mutta Honka oli toisella nelivitosella tehokas ja voitti ottelun lopulta 3-0.

Avausjakso

Ottelun ensimmäinen hyvä maalipaikka nähtiin 26. minuutilla.  Honka pääsi riistoon NJS:n kenttäpuoliskolla ja pallo pelattiin oikealta laidalta nousua tehneelle Inka Kaivolalle. Kaivolan matala keskityspallo tuli aina takatolpalla olleelle Matilda Kuusniemi Fishwickille asti, mutta NJS-vahti Annika Kulha koppasi laukauksen.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Noora Juusela laukoi vasurillaan boksin rajoilta, mutta hieman maalin ohitse.

Kaivola pääsi laukomaan vielä viitisen minuuttia ennen taukovihellystä boksin ulkopuolelta, mutta jonkin verran yli maalin. Tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toinen jakso

Honka iski ottelun avausmaalin, kun toista nelivitosta oli pelattu viisi minuuttia. Milla Punsar nousi vahvasti vasemmalta laidalta, ohitti NJS-puolustajan ja syötti maalin eteen Ada Eroselle, joka viimeisteli yläkulmaan Hongan johto-osuman.

Hieman yli viisi minuuttia myöhemmin Hongan toinen maali oli hyvin lähellä. Wilma Spets puski Eevi Sutelan lähettämästä vapaapotkusta kohti maalia. Kulha torjui puskun maalin eteen, jossa Punsar oli päästä vielä siirtämään paluupallon maaliin, mutta NJS-puolustus sai lopulta siivottua pelivälineen väljemmille vesille.

Hongan toinen maali nähtiin lopulta 62. minuutilla. Kulha nousi maaliltaan palloa vastaan, mutta pelasi sen suoraan Aino Nurmelle. Nurmi päätti kokeilla maalintekoa lähes puolesta kentästä Kulhan ollessa maaliltaan selvästi ulkona ja upea laukaus upposikin NJS:n verkkoon.

NJS:n kavennusosuma oli lähellä noin kymmenen minuuttia ennen loppua. Venla Mäkelä katkoi Liisa Tuomen syötön, mutta viimeistely kolahti tolppaan ja sitä kautta ohi maalin.

Honka osui vielä kolmannen kerran minuutti ennen ysikymppisen täyttymistä. Sutelan tarkka syöttö löysi boksista Jasmin Leppiojan, joka viimeisteli tarkasti kauden avausmaalinsa. Näihin lukemiin ottelu myös päättyi ja Honka pääsi juhlimaan kauden toista voittoaan.

Vahva esitys koko joukkueelta. Alku oli hieman hankala ja liikutimme palloa liian nopeasti. Meillä oli avausjaksollakin muutamia hyviä tilanteita, mutta emme pystyneet käyttämään niitä hyväksemme. Toinen jakso oli meiltä paljon parempi. Olimme parempia rakentamaan laatupaikkoja ja hyökkäsimme rauhassa. Teimme hienoja joukkuemaaleja ja vielä tärkeämpänä pidimme oman maalimme puhtaana. Pelaajat ymmärsivät ohjeet toiselle jaksolle ja esiintyivät oikein hyvin, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

Hongan kausi jatkuu keskiviikkona 11.5. Silloin joukkue matkaa Kuopioon kohtaamaan KuPS:n kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Hongan avauskokoonpano:
#2 Aino Nurmi
#3 Saana Hartikainen (85’ Ilona Anttonen)
#7 Saara Lappalainen
#12 Liisa Tuomi (MV)
#13 Ada Eronen
#14 Wilma Spets
#15 Inka Kaivola
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick (46’ Daniela Sandås)
#23 Noora Juusela
#28 Eevi Sutela
#77 Milla Punsar (72’ Jasmin Leppioja)

Vaihdossa: #31 Sonja Ferm (MV)

Back to top