Etsi tältä sivustolta

Kausi jatkuu kotiottelulla NJS:ää vastaan perjantaina

Julkaistu

Honka hakee lisäpisteitä Kansallisessa Liigassa jälleen perjantaina, kun keltamustien vieraaksi saapuu NJS Nurmijärveltä. Tapiolan urheilupuiston TN1:llä kello 18.30 käynnistyvään otteluun voit ostaa lippuja ovelta viiden euron hintaan! Alle 18-vuotiaat pääsevät katsomoon maksutta kannustamaan Honkaa!

Honka koki viime kierroksella niukan tappion sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvalle HJK:lle. Noora Juusela toi Hongan 1-1 tasalukemiin avausjakson lisäajalla, mutta Oona Sevenius iski illan toisellaan voiton helsinkiläisille.

Honka on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena, tasapisteissä seitsemättä sijaa hallussaan pitävän HPS:n kanssa. Kuudentena oleva Ilves on yhden pisteen keltamustia edellä neljässä pisteessä.

Treeniviikko on joukkueella mennyt todella hyvin ja olemme pystyneet kehittämään treenaamiemme asioita eteenpäin. Uskon, että jos pystymme hyödyntämään pelissä vahvuuksiamme sekä harjoiteltuja asioita, niin hyvä siitä tulee, Noora Juusela kommentoi.

Juuselalle HJK-ottelun maali oli ensimmäinen liigatasolla.

Tuntui tottakai todella hyvältä tehdä ensimmäinen liigamaali! Sitä on odotettu jo jonkin aikaa ja nyt se tuli! Pyrin saamaan näitä onnistumisia jatkossakin lisää ja nyt suuntaan katseet kohti tulevaa, hän toteaa.

Viime kaudella Ykkösen toiselle sijalle, pisteellä ONS:n perään sijoittunut NJS nousi Kansalliseen Liigaan täydennysmenettelyn kautta TiPS:n luovuttua sarjapaikastaan. Joukkueeseen liittyivät nousun jälkeen mm. aiemmin TiPS:ssä ja PK-35 Vantaassa liigatasolla pelannut Laura Kölhi, viimeksi Ilveksessä pelannut Venla Mäkelä, sekä PK-35:ttä viime kaudella edustanut Rosa Wikström.

NJS on kerännyt kauden ensimmäisestä viidestä ottelustaan kaksi tasapelipistettä. Nurmijärveläiset ovat onnistuneet maalinteossa kolmesti, joista kaikki syntyivät avausottelun 3-3 tasapelissä HPS:ää vastaan. Wikström osui ottelussa kahdesti ja Mäkelä kerran. NJS on kokenut tappiot PK-35 Vantaalle, Åland Unitedille ja KuPS:lle, jonka lisäksi se pelasi viime kierroksella maalittoman tasapelin Ilveksen vieraana.

FC Honka vs NJS Tapiolan urheilupuiston TN1:llä perjantaina 6.5. kello 18.30 alkaen! Saavu paikalle kannustamaan Honkaa kohti tärkeitä pisteitä! Nähdään TUP:issa!

Back to top