Etsi tältä sivustolta

Kausi jatkuu lauantaina HPS:aa vastaan

Julkaistu

Honka jahtaa seuraavia pisteitään Kansallisessa Liigassa jo lauantaina, kun keltamustat kohtaavat HPS:n kello 17.00 alkaen vieraskentällä, HofS Areenalla Paloheinässä. Jalkapallo on parasta paikan päällä, mutta jos et pääse katsomoon kannustamaan Honkaa, Ruutu+ näyttää onneksi ottelun suorana myös kotisohville!

Honka lähtee otteluun lyhyellä palautumisella, sillä se kohtasi KuPS:n keskiviikkona Kuopiossa. Tuliaisina Espooseen ei Savosta pisteitä lähtenyt, kun kotijoukkue oli lopulta Honkaa parempi luvuin 2-0.

Honka on ennen lauantain otteluita Kansallisessa Liigassa sijalla seitsemän. Joukkue on napannut kaksi voittoaan ONS:ia ja NJS:ää vastaan. Lauantaina haussa on tietenkin kolmas täysi pistepotti. Kuudennella sijalla majaileva Ilves on Honkaa yhden pisteen edellä.

Honka pelaa lauantaina jo kolmannen ottelunsa noin viikon sisällä. Tiiviissä ottelutahdissa hyvän palautumisen merkitys vain kasvaa.

 Meillä on fyysisesti tiukka jakso käynnissä, joten hyvä palautuminen on nyt todella tärkeää. Olemme onneksi harjoitelleet preseasonilla pelaamista väsyneenäkin, kapteeni Milla Punsar sanoo.

Lauantain vastustaja HPS on kerännyt toistaiseksi kolme pistettä, joista kaikki ovat tulleet tasapeleillä. Pisteet on jaettu niin NJS:n, PK-35:den, kuin Åland Unitedinkin kanssa. Sarjan kärkiryhmät puolestaan ovat olleet HPS:lle liian vahvoja, kun HJK, PK-35 Vantaa ja KuPS ovat onnistuneet joukkueen voittamaan.

Mari Savolaisen valmentamasta joukkueessa suurta vastuuta ovat jo pitkään kantaneet mm. kapteeni Aino Lehtinen, sekä hyökkääjä Piipa Kämppi. Tällä kaudella kolmesti osuneen Lehtisen lisäksi maalinteossa on onnistunut kaksi kertaa verkkoja heiluttanut Oona Jääskeläinen, sekä yhden maalin tehneet Ella Andberg, Elisa Lemettinen, Aada Nurmi ja Hanna Onufriew.  

 Lähdemme otteluun ensisijaisesti oman pelimme kautta. Olemme jo muutamassa ottelussa päässeet väläyttämään hyvää pallollista pelaamista, johon jälleen pyrimme lauantaina HPS:aa vastaan, Punsar jatkaa.

HPS vs FC Honka HofS Areenalla lauantaina kello 17.00. Ruutu+:n suora lähetys tästä!

HPS-ottelun jälkeen Honka kohtaa kotonaan Tapiolan urheilupuiston TN1:llä KuPS:n lauantaina 21.5. kello 14.00! Tervetuloa jälleen silloin kannustamaan Honka voittoon!

Back to top