Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa ONS:n lauantaina

Julkaistu

Honka jatkaa urakkaansa Kansallisessa Liigassa lauantaina, kun joukkue matkustaa Ouluun ONS:n vieraaksi. Castrenissa kello 14.00 alkavaa ottelua voi seurata myös Ruutu+:n suoran lähetyksen kautta!

Hongan alku kauteen on ollut tuloksellisesti vaikea. Pistesaldo on vielä avaamatta, vaikka kahdella viimeisimmällä kierroksella Ilves ja PK-35 Vantaa ovat olleet vain niukasti yhden maalin verran parempia. Honka avasi viime kierroksella PK:ta vastaan maalihanansa tällä Kansallisen Liigan kaudella, kun Aino Nurmi puski kavennusosuman lisäajalla.

Meillä on nyt kolme peliä takana ja tuloksena kolme tappiota. Olemme pelanneet kolme hyvin erilaista peliä erilaisia vastustajia vastaan jotka lähestyivät peliä eri tavoilla, mutta lopulta tulos oli kaikissa sama. Koko joukkue on erittäin tyytymätön tuloksiin, mutta positiivista tässä on, että tiedämme tarkalleen, miksi hävisimme ne. Pelaajien halu kehittyä on vahvempi kuin koskaan ja tiedämme, että meillä on tänä viikonloppuna taas edessämme hyvä haaste, päävalmentaja Omar Adlani toteaa.

Olemme olleet pelaajille tällä viikolla erittäin selkeitä niistä asioista, joita meidän on parannettava, mutta jatkamme heidän tukemistaan ja annamme heille heidän tarvitsemaansa luottamusta. Vaikeita hetkiä tulee aina, mutta paljon tärkeämpää on se, miten reagoimme niihin, hän jatkaa.

ONS nousi tälle kaudelle takaisin pääsarjaan, pudottuaan kauden 2019 päätteeksi. Oululaiset voittivat Ykkösen niukalla yhden pisteen erolla NJS:ään ja PKKU:hun. Kauden jälkeen suurimpana menetyksenä voidaan pitää HFA Märskyyn siirtynyttä Jutta Angeriaa, joka oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä viime kaudella Ykkösessä. Joukkueessa jatkoi tälle kaudelle kuitenkin mm. huikeat kaksikymmentä maalia (maali per peli) tehnyt ja Ykkösen maalipörssin viime kaudella voittanut Inka Sarjanoja. Joukkueen päävalmentaja vaihtui kauden jälkeen, kun Tuomas Jaakkola korvasi Jussi Madetojan.

Honka harjoittelee perjantaiaamuna Espoossa ja matkaa sitten Ouluun, päivää ennen itse peliä. Adlani näkee sen tärkeänä valmistautumisen kannalta.

Matka on suunniteltu upeasti, joten saamme tarvittavan valmistautumisen ennen peliä. Pidämme lyhyet harjoitukset perjantaiaamuna ennen lähtöä Ouluun ja jatkamme valmistautumista myöhemmin illalla hotellissa. Se, että voimme lähteä pidemmille vierasmatkoille päivää aikaisemmin tällä kaudella, auttaa varmasti pelaajiamme valmistautumaan peleihin paremmin, Adlani sanoo.

Back to top