Etsi tältä sivustolta

Noora Juusela ja Honka sopimukseen!

Julkaistu

Noora Juusela jatkaa Hongassa 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella. Juusela on noussut kauden aikana liigajoukkueen kokoonpanoon ja saanut myös vastuuta pääsarjatasolla.

2004 syntynyt Juusela teki debyyttinsä Kansallisessa Liigassa 3.7. pelatussa Ilves-ottelussa, tultuaan lisäajalla vaihdosta kentälle. Hän nousi avauskokoonpanoon seuraavaan JyPK-otteluun. Hyökkävänä keskikenttänä pelaava ja kärjessäkin vastuuta saanut Juusela on pelannut tähän mennessä kymmenessä liigaottelussa 566 minuuttia. Avauskokoonpanossa hän on ollut kuudesti.

Lisäksi Juusela on pelannut tällä kaudella kuudessa BSM-sarjan ottelussa ja iskenyt niissä viisi maalia, sekä yhdessä Ykkösen ottelussa PKKU:n paidassa, jossa syntyi myös maali. Juusela siirtyi Honkaan täksi kaudeksi PK-35:destä, jossa hän on lähes koko pelannut aiemman uransa. Hän kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

– Koen, että Honka on minulle juuri nyt oikea paikka kehittyä pelaajana ja ihmisenä. Täällä saa monipuolista valmennusta ja treeniolosuhteet ovat upeat. Tämä on suuri ja hieno askel uralla eteenpäin ja olen iloinen ja innoissani että pääsen toimimaan huipputyyppien kanssa, Juusela sanoo.

– Noora on ottanut kehityksessään suuria askelia ja on saanut suurta roolia liigajoukkueessa jo tällä kaudella. Hän vaatii aina itseltään paljon ja hänellä on vielä paljon aikaa kehittyä. Nooran suurimmat vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa ja hänen kova asenteensa ja jatkuva hyvä motivaatio tehdä asioita aina vain paremmin ohjaavat hänet niin korkealle tasolle, kun itse hän vain haluaa saavuttaa, kommentoi marraskuussa edustusjoukkueen päävalmentajana aloittava Omar Adlani.

Back to top