Etsi tältä sivustolta

Kauden viimeinen kotiottelu sunnuntaina

Julkaistu

FC Honka pelaa Kansallisen Liigan kauden 2021 viimeisen kotiottelunsa ja kaiken kaikkiaan toiseksi viimeisen ottelunsa sunnuntaina 3.10. Vieraaksi kello 14.00 Tapiolan urheilupuistossa alkavaan otteluun saapuu Åland United. Osta lippusi otteluun klikkaamalla tästä ja tule kannustamaan Honka vielä kerran tällä kaudella kotivoittoon!

FC Honka avasi loppusarjan kahdella niukalla tappiolla, kun sekä KuPS, että TiPS olivat parempia luvuin 2-1. Viime kierroksella keltamustat kärsivät selvän 0-4 tappion HJK:lle. Kyseinen ottelu on kuitenkin jo mennyttä, ja Hongan leiristä vakuutetaan, että asenne on kohdillaan sunnuntaina.

– Viimeisiä pelejä viedään ja vastassa on kova joukkue, mikä onkaan parempi tapa päättää kotipelit? Koko joukkueella on kova halu parantaa edellisestä pelistä. Ottelut tällä kaudella Ålandia vastaan ovat olleet tasaisia ja olemme onnistuneet kääntämään ne voitoksemme. Täyttä pistepottia lähdemme hakemaan myös sunnuntaina, joten kaikki katsomaan viimeistä kotipeliämme ja kannustamaan meidät voittoon, toteaa luottopuolustaja Inka Kaivola.

Honka pelaa loppukauden sijoista 5-6. Viides sija vaatisi voittoa molemmista jäljellä olevista otteluista, sekä suotuisia tuloksia muualta. Vaikka suuria panoksia ei enää ole tarjolla, haluaa joukkue varmasti päättää kauden kunnialla ja hyviin tuloksiin.

Ennen kahta viimeistä kierrosta Hongan paras maalintekijä on neljän maalin Eveliina Parikka. Jasmin Leppiojalla, sekä jo Yhdysvaltoihin yliopistoon siirtyneellä Aino Vuorisella on kolme tehtyä maalia. Hongan tähtipörssin kärkipaikkaa pitää seitsemän Subway-tähteä kerännyt Wilma Spets, toisena on kuuden tähden Leppioja.

Åland Unitedin loppusijoitus on jo selvillä. Hallitseva suomenmestari juhlii kauden päätteeksi pronssimitaleita, sillä TiPS on jo karannut liian kauas, eikä takana vaaniva HJK voi enää saada ÅU:ta kiinni. Viime kierroksella ahvenanmaalaiset pelasivat runsasmaalisen tasapelin Tikkurilassa TiPS:iä vastaan. Ottelussa nähtiin peräti kolme maalia viimeisen kymmenen minuutin aikana ja loppulukemiksi kirjattiin 3-3.

Sunnuntain vierasjoukkueen ykköspyssy on ollut ruotsalaishyökkääjä Cassandra Korhonen, joka on iskenyt peräti 20 maalia ja sijoittuu maalipörssissä toiselle sijalle. Dana Leskisellä on kasassa yhdeksän osumaa ja maajoukkuetoppari Anna Westerlund on heiluttanut vastustajan verkkoja kahdeksasti. Korhonen ja Leskinen ovat myös keränneet eniten Subway-tähtiä otteluiden parhaimmistona.

FC Honka vs Åland United siis sunnuntaina 3.10. kello 14.00 alkaen Tapiolan urheilupuistossa. Osta lippusi tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon vielä kerran tällä kaudella Tapiolassa!

Back to top