Etsi tältä sivustolta

Honka PK-35:den vieraaksi tiistaina

Julkaistu

FC Hongan pelit jatkuvat huomenna tiistaina, kun se kohtaa Pihlajamäen MagneCit-Areenalla PK-35:den, kello 18.30 alkavassa ottelussa. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata matsia ja kannustaa Honka tutusti Ruutu+:n lähetyksen kautta!

Honka kärsi viime kierroksella 2-0 tappion Kuopiossa sarjakärki KuPS:ille, mutta muuten keltamustien viime kierrokset ovat sujuneet suht hyvin. Ennen KuPS-tappiota Hongalla oli alla kaksi peräkkäistä voittoa ja viisi tappiotonta ottelua. Sarjataulukossa Honka löytyy yhdeksällätoista pisteellä neljänneltä sijalta. Himmeämmissä mitaleissa kiinni olevat TiPS ja Åland United ovat keltamustia neljätoista pistettä edellä, joten Honka tarvitsee voittoja, mikäli se haluaa nousta mitalitaistoon kiinni. Toisaalta TiPS on pelannut Honkaa yhden ottelun enemmän, Åland United kaksi.

Hongan pelaajista eniten minuutteja on kerryttänyt puolustaja Nana Yang, joka on pelannut yhtä vaille kaikissa otteluissa. Minuutteja on yhteensä kasassa 1079. Yangin jälkeen toiseksi eniten vastuuta ovat kantaneet keskikentän Saara Lappalainen (991 peliminuuttia), sekä maalivahti Sofia Manner (990) ja Milla Punsar (987).

Liigaminuutteja Hongassa on saanut tällä kaudella yhteensä kaksikymmentäkuusi eri pelaajaa. Liigadebyyttejä tällä kaudella on nähty neljä kappaletta, kun Noora Juusela, Iida Värri, sekä viimeisimpänä viime kierroksen KuPS-pelissä pelanneet Senja Salo ja Ida Heikkinen ovat saaneet ensikosketuksensa Kansalliseen Liigaan.

Yang pelaa tiistaina toistaiseksi viimeisen ottelunsa Hongassa ja Kansallisessa Liigassa, sillä hän siirtyy opiskelemaan ja pelaamaan Yhdysvaltoihin, Yalen yliopistoon.

– Hieno peli tulossa tiistaina, kun saamme pelata kovan pelin tärkeistä pisteistä Pihlajamäessä! PK-35 on joukkue täynnä mahtavia pelaajia ja persoonia, joten en voisi toivoa hienompaa päätöspeliä kaudelleni. Ottelu tulee olemaan varmasti viihdyttävä, sillä molemmissa joukkueissa on taitoa ja halua pallonhallintaan. Itselleni edessä on tunteikas viimeinen näytös ennen Yhdysvaltoihin lähtöä. Laitan parasta tulemaan ja yhdessä joukkueena haluamme tuoda kolme pistettä Tapiolaan!, hän kommentoi.

PK-35 on ennen tiistaita mukana tiukassa taistelussa paikasta kuuden parhaan joukkoon ja yläloppusarjaan. Ennen tiistain ottelua se on kerännyt neljätoista pistettä ja on seitsemäntenä, tasapisteissä kuudentena oleva PK-35 Vantaan kanssa.

Joukkue otti viime kierroksella tärkeät kolme pistettä, kun se kaatoi HJK:n kotonaan 2-1. Linda Sällström vei vieraat johtoon, mutta Elisa Ikonen toi punamustat vielä avausjaksolla tasoihin. Ottelun voittomaalin iski Amanda Rantanen kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Rantanen onkin joukkueensa paras maalintekijä yhdeksällä maalilla. Se oikeuttaa myös kolmanteen sijaan koko sarjan maalipörssissä.

Honka ja PK-35 ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Honka hoiti Tapiolan urheilupuistossa oman kotiottelunsa voittamalla 2-0, Jasmin Leppiojan ja Aino Vuorisen iskiessä keltamustien maalit.

Jos et pääse paikalle MagneCit-Areenalle, suoraa Ruutu+:n lähetystä ottelusta pääset katsomaan tästä!

PK-ottelun jälkeen Hongalla on edessä vielä yksi vieraspeli ennen paluuta kotinurmelle Tapiolan urheilupuistoon. HJK ja Honka kohtaavat Bolt Arenalla lauantaina 7.8. kello 18.00 alkaen.

Kotikentälle palataan lauantaina 14.8. Vastaan asettuu silloin TiPS ja ottelu potkaistaan käyntiin kello 16.00. TiPS:n jälkeen kausi jatkuu toisella kotiottelulla, jossa vieraana on PK-35 Vantaa. Honka ja PK-35 Vantaa kohtaavat perjantaina 20.8. kello 18.30 alkaen. Saavu Tapiolan urheilupuistoon nauttimaan huippufutiksesta ja kannustamaan Honka voittoon! Liput molempiin kotiotteluihin pääset hankkimaan klikkaamalla tästä!

Back to top