Etsi tältä sivustolta

Honka ja HJK kohtaavat lauantaina

Julkaistu

Sarjataulukossa tasapisteissä sijoilla neljä ja viisi olevat FC Honka ja HJK kohtaavat toisensa lauantaina 7.8. Töölön Bolt Arenalla. Ottelu käynnistyy kello 18.00 ja sitä voi seurata stadionin lisäksi suorana Ruutu+:n lähetyksenä!

Honka pelasi viime kierroksella maalittoman tasapelin PK-35:den vieraana Pihlajamäessä. Keltamustat hallitsivat ottelun kulkua, mutta kotijoukkueen tiivis puolustus piti maalinsa puhtaana.

Honka majailee siis neljäntenä Kansallisen Liigan sarjataulukossa, kerättyään toistaiseksi viiden voiton, yhtä monen tasapelin ja neljän tappion myötä kaksikymmentä pistettä. Keltamustilla oli viiden ottelun tappioton putki, ennen kaksi kierrosta sitten tullutta tappiota KuPS:ille.

HJK on kerännyt Hongan tapaan kaksikymmentä pistettä. Se on voittanut yhden ottelun enemmän (6), mutta pelannut vain kaksi tasan. HJK katkaisi viime kierroksella tulleella 2-1 voitolla PK-35 Vantaasta kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa.

HJK:n paras maalintekijä on tällä kaudella kuusi kertaa vastustajan verkkoja heiluttanut Ria Karjalainen. Viime kauden Hongassa pelannut Vilma Hakala on osunut kolmesti, samoin Katariina Kosola.

Hongan riveistä löytyy kaksi vielä viime kaudella HJK:ssa pelannutta pelaajaa, Hanna Ruohomaa, sekä Eveliina Parikka.

Honka ja HJK ovat olleet viime vuosina tasainen taistelupari. Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Tapiolan urheilupuistossa mitelty ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Viime kaudella molemmat voittivat kotitottelunsa, Honka 2-0 ja HJK 1-0. Sitä edeltävällä kaudella HJK voitti kaksi ottelua maalin erolla loppulukemin 3-2 ja 2-1, kolmas päättyi 1-1 tasatulokseen.

– Jos haluamme ottaa HJK:lta pisteet, meidän tulee puolustaa nöyrästi ja pitää palloa kuin PK-35-pelissä. Myös viimeistelyn pitää onnistua, kommentoi maalivahti Sonja Ferm.

HJK-ottelun jälkeen keltamustilla on edessä kaksi kotiottelua, kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuvat TiPS ja PK-35 Vantaa! FC Honka-TiPS pelataan lauantaina 14.8. klo 16.00 alkaen, FC Honka-PK-35 Vantaa perjantaina 20.8. kello 18.30 alkaen! Saavu Tapiolan urheilupuistoon nauttimaan huippufutiksesta ja kannustamaan Honka voittoon! Liput molempiin kotiotteluihin klikkaamalla tästä!

Back to top