Etsi tältä sivustolta

Honka pelitauon jälkeen Ilveksen vieraaksi

Julkaistu

Lähes kuukauden mittainen tauko peleistä on Hongan osalta viimein ohi lauantaina, kun joukkue matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Ottelu käynnistyy Kaupissa kello 15.00. Jos et pääse paikalle, voit seurata ottelua suorana Ruutu+:n lähetyksenä!

Honka pelasi sarjaottelun viimeksi vähän alle kuukausi sitten, jossa se kaatoi komeasti Åland Unitedin kotinurmella 3-1. Eveliina Parikka tasoitti ottelun 1-1:een pian takaiskumaalin jälkeen, ja Jasmin Leppioja ja Aino Vuorinen viimeistelivät voittoon tarvittavat osumat.

– On ihanaa päästä jälleen pelaamaan lähes kuukauden tauon jälkeen. Voitto Åland Unitedista ennen taukoa oli paras mahdollinen päätös ensimmäiselle kierrokselle, Leppioja sanoo.

Honka on pelannut tällä kaudella kerran jokaista Kansallisen Liigan joukkuetta vastaan. Pisteitä yhdeksästä ottelusta kasassa on kolmen voiton, kolmen tasapelin ja yhtä monen tappion myötä kaksitoista, joka oikeuttaa sarjan kuudenteen sijaan. Eroa tällä hetkellä pronssimitaleissa kiinni olevaan Åland Unitediin on viisi pistettä.

Leppioja uskoo, että tauko peleistä teki Hongalle hyvää.

– Koen, että tauko tuli hyvään paikkaan ja jokainen on varmasti pystynyt sen aikana lataamaan akkuja. Toisella kierroksella tullaan varmasti näkemään parempi Honka!

Lauantain kotijoukkue Ilveksellä ei yhtä pitkää taukoa peleistä ole kuin Hongalla, sillä se pelasi viimeksi tiistaina 29.6. Silloin joukkue kaatoi kotonaan JyPK:n 2-1, Silja Tuomisen ja Lotta Lähteenmäen maaleilla.

Ilves on pelannut yhden ottelun Honkaa vähemmän, kahdeksan ottelua. Niistä saldona on neljä pistettä, joten tamperelaisten sijoitus ennen lauantain ottelua on yhdeksäs. Ilveksen kauden paras maalintekijä on JyPK:iäkin vastaan osunut Silja Tuominen neljällä maalillaan.

Honka ja Ilves kohtasivat Kansallisen Liigan avauskierroksella. Ilves johti ottelua jo 2-0, mutta Honka kampesi itsensä vielä Milla Punsarin ja Wilma Spetsin maaleilla tasoihin.

– Viime kamppailu Ilvestä vastaan jäi meidän osaltamme harmittavaan tasapeliin. Haluamme siis entistä enemmän hakea nyt Tampereelta kolme pistettä. Pelistä tulee varmasti tiukka, mutta omalla varmalla pelillä ja taistelutahdolla olen varma siitä, että meidän mukanamme Tapiolaan matkaa kolme pistettä, Leppioja päätti.

Suoraan Ruutu+:n lähetykseen ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Ilves-ottelun jälkeen Honka palaa jälleen kotikentälleen Tapiolan urheilupuistoon. Seuraavana lauantaina 10.7. Hongan vieraaksi saapuu JyPK kello 15.00 alkavaan otteluun. Lippuja otteluun pääset ostamaan klikkaamalla tästä!

Back to top