Etsi tältä sivustolta

Kauden toinen puolikas käynnistyy Ilvestä vastaan lauantaina

Julkaistu

Hongan Kansallisen liigan kausi jatkuu toisella kierroksella otteluita huomenna lauantaina, kun Tapiolan urheilupuistossa vastaan asettuu Ilves. Ottelu käynnistyy Tapiolan urheilupuistossa klo 16.00. Nappaa liput tästä!

Honka löytyy ennen lauantaita sarjataulukossa sijalta kuusi. Keltamustat ovat keränneet kauden yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan kymmenen pistettä. Kolmesta viime ottelusta kasassa on yksi voitto, yksi tappio ja yksi tasapeli. Viime kierroksella nähtiin runsaslukuinen 3-3 tasatulos Ahvenanmaalla.

Viime liigaottelun jälkeen Honka kävi nappaamassa jatkopaikan Suomen Cupin viidennelle kierrokselle, kun se kaatoi Valtin 7-0.

Lauantain vastustaja Ilves on Honkaa kaksi sijaa ja neljä pistettä ylempänä. Kautensa vahvasti kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä avanneilla tamperelaisilla on viime otteluissa ollut tuloksellisesti hieman hankalampaa. HJK, KuPS ja HPS ovat ottaneet voitot, JyPK:n kanssa päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Viime kierroksella Ilves palasi voittokantaan kaatamalla PK-35:den komeasti 4-0.

Lauantain matsista tulee varmasti tiukka ja viihdyttävä. Kummatkin joukkueet on kovia ja valmiita taistelemaan täydestä pistepotista, toteaa puolustaja Noora Hämäläinen.

Ilves on Hämäläiselle tuttu joukkue. Hän siirtyi Honkaan viime kaudeksi, sitä aiempi ura on mennyt Tampereella.

Ilvestä vastaan pelaaminen on aina mukavaa ja on kiva tavata vanhoja tuttuja, hän sanoo.

Joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa Tammelan stadionilla. Silloin Ilves oli parempi luvuin 3-1. Hongan maalista vastasi Ida Heikkinen.

Olemme mielestäni kehittäneet hienosti yhtenäistä pelaamistamme ja odotan sen jatkuvan. Erityisesti meidän pitää pystyä luomaan Ilvestä vastaan vaarallisia maalintekopaikkoja ja myös olemaan tehokkaita. Uskon, että meidän voitot ovat kiinni enää pienistä asioista. Kun ne saadaan kuntoon niin olemme hyvällä tiellä, Hämäläinen päättää.

FC Honka vs Ilves siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 29.6. klo 16.00. Liput tästä!

Back to top