Etsi tältä sivustolta

Honkalaisia valittu U19 ja U18-maajoukkueisiin!

Julkaistu

U19-maajoukkue: Ida Heikkinen ja Ilona Walta
Viime kausi jäi Ida Heikkiseltä kesken ikävän loukkaantumisen vuoksi, mutta monipuolinen pelaaja on kuntouttanut itsensä takaisin pelikuntoon ja esiintynyt alkuakudesta vahvasti Honka-paidassa. Heikkinen laukoi liigauransa avausmaalin kauden avausottelussa Ilvestä vastaan. Kaiken kaikkiaan tällä kaudella hän on pelannut yhdeksässä liigaottelussa, sekä kahdessa Suomen Cupin ottelussa. Molemmissa kilpailuissa on syntynyt yksi maali.

Täksi kaudeksi Honkaan siirtynyt Ilona Walta on keltamustien ollut keltamustien tehokkain pelaaja. Yhdeksään liigaotteluun Walta on laukonut viisi maalia ja on jatkuva uhka vastustajien puolustukselle.

U19 kokoontuu Eerikkilässä 11. heinäkuuta. Syksyn EM-karsintoihin valmistuva Pikkuhelmarit kohtaa Tshekin tuplamaaottelussa 13. ja 16. heinäkuuta.

U19-maajoukkueen ottelut:
La 13.7. klo 17.00 Suomi – Tshekki, Jari Litmanen Areena (Eerikkilä)
Ti 16.7. klo 11.00 Suomi – Tshekki, Jari Litmanen Areena (Eerikkilä)

U18-maajoukkue: Viivi Pietilä, Jelena Todoshchenko ja Veera Jääskä

Viivi Pietilä on kantanut tällä kaudella kakkosmaalivahdin vastuuta jokaisessa Hongan liigaottelussa. Edustusjoukkuedebyyttinsä hän teki Suomen Cupin ottelussa PK-35/:sta vastaan. Tällä kaudella Pietilä on pelannut myös kuusi ottelua U18 Akatemian maalilla, sekä kaksi ottelua Naisten Kolmosessa FC Honka/2:sen tolppien välissä.

Jelena Todoshchenko saapui Honkaan EPS:stä tälle kaudelle. Hyökkääjä teki liigadebyyttinsä kauden avausottelussa Ilvestä vastaan ja on pelannut myös kahdessa muussa liigaottelussa. Kahdessa edustusjoukkueen Suomen Cupin ottelussa Todoshchenko on tehnyt kaksi maalia. Lisäksi hän on tällä kaudella pelannut U18 Akatemiassa viisi ottelua ja tehnyt kaksi maalia, sekä yhden Kakkosen ottelun EPS:n paidassa. Todoshchenko siirtyi 10.8. saakka lainasopimuksella JyPK:n paitaan.

Veera Jääskä pelaa Hongassa toista kauttaan. Tällä kaudella pelejä on tullut U18 Akatemiassa kymmenen kappaletta (ja yksi maali), yksi ottelua FC Honka/2:ssa Kolmosessa ja kaksi peliä T18 Ykkösessä.

U18-tyttöjen kesän ensimmäinen maajoukkueleiri järjestetään Eerikkilässä 8.–10. heinäkuuta. Pikkuhelmarit pelaa leirin päätöspäivänä keskinäisen ottelun, joka alkaa kello 13.00.

Back to top