Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa sunnuntaina kotinurmellaan PK-35 Vantaan

Julkaistu

Honka pääsee pelaamaan kauden ensimmäisen ottelunsa kotinurmellaan Tapiolan urheilupuistossa huomenna sunnuntaina 26.5., kun vastaan asettuu klo 16.00 PK-35 Vantaa. Nappaa liput otteluun tästä!

Honka on jäänyt pisteittä kahdessa viime ottelussaan, vaikka esitykset ovat olleet monilta osin hyviä. Kuusi pistettä kuudesta ensimmäisestä ottelustaan keränneet keltamustat hakevat nyt kauden kolmatta liigavoittoaan. Kauden ensimmäinen peli kotinurmella tuo varmasti vielä lisäinnostusta otteluun.

On hienoa päästä taas pelaamaan omalle kotistadionille. Toivottavasti moni pääsee paikan päälle kannustamaan meidät voittoon!, hyökkääjä Wilma Sjöholm sanoo.

Sjöhom laukoi Hongan osuman viime ottelussa KuPS:ia vastaan hienon hyökkäyksen päätteeksi kauden toisella maalillaan. Lisäksi Ilona Walta on viimeistellyt kaksi osumaa, Inka Kaivola ja Ida Heikkinen molemmat yhden.

Pelistä on tulossa varmasti viihdyttävä. PK-35 Vantaa on fyysinen ja loppuun asti taisteleva joukkue. Meillä oli viime otteluissa paljon hyvää. Tärkeintä on, että pelaamme omaa parasta peliämme koko 90 minuuttia ja esiinnymme itsevarmasti ja rohkeasti, hän jatkaa.

Sunnuntain vastustaja PK-35 Vantaa avasi kautensa neljällä tasapelillä, kun se jakoi pisteet PKKU:n, PK-35:den, Ilveksen ja Åland Unitedin kanssa. Kahdella viime kierroksella sarjan kaksi kärkijoukkuetta KuPS ja HJK ovat napanneet voitot vantaalaisia vastaan. Pisteitä kasassa on siis kaksi Honkaa vähemmän, neljä.

Saavu nauttimaan kauden ensimmäisestä ottelusta silkkisellä Tapiolan urheilupuiston nurmella ja kannustamaan Honka voittoon! Liput tästä!

Back to top