Etsi tältä sivustolta

Wilma Sjöholm jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Hyökkääjä Wilma Sjöholm jatkaa Hongassa myös kaudella 2024. Sjöholmille viime kausi 2023 oli ensimmäinen Hongan riveissä. Sjöholm oli heti isossa roolissa keltamustien hyvällä kaudella. Hän oli joukkueen paras maalintekijä yhdeksällä maalilla ja lisäksi syötti kolme maalia.

Hongassa on hyvä ympäristö kehittyä pelaajana. Viime kausi Hongassa antoi minulle paljon hyvää ja uskon että tämä jatkuu. Olen saanut paljon itseluottamusta takaisin ja alkanut uskoa ja luottaa taitoihini enemmän. Kentällä suoriutuminen on onnistunut paremmin, koska Hongasta olen saanut paljon tukea myös kentän ulkopuolella. Olen ylpeä siitä, miten hyvin pärjäisimme viime kaudella. Minulla on iso luotto siihen, että tämä hyvä suorittaminen jatkuu ja tavoitteet on tälle kaudelle vielä korkeimmat. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä pelaajana entistä enemmän ja tehdä kaikkeni joukkueen eteen, Sjöholm sanoo.

Olen iloinen, että saamme jatkaa prosessia, jonka aloitimme Wilman kanssa viime kaudella. Hän on ollut tärkeä pelaaja meille niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Viime kausi oli hänen ensimmäinen kokonainen kautensa ja näimme, mitä hän toi kentälle pallotaidoillaan ja kyvyllään tehdä maaleja tärkeissä otteluissa. Hän on erittäin taitava pelaaja, joka ymmärtää hyvin aikaa ja tilaa. Lisäksi hän voi pelata monissa rooleissa hyökkäyksessä, mikä tulee olemaan hyödyllistä meille ensi kaudella. Tavoite tällä kaudella on rakentaa viime kauden pohjalle ja auttaa Wilmaa saavuttamaan hänen täysi potentiaalinsa. On tärkeää, että hän jatkaa edistymistä, mutta samalla muistaa nauttia hetkestä. Hän on erityinen persoona, joka nostaa koko joukkueen henkeä. Odotan innolla uutta kautta Wilman kanssa, siitä tulee varmasti mieleenpainuva, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan kommentoi.

Back to top