Etsi tältä sivustolta

Hongalle tappio lauantain harjoitusottelusta

Julkaistu

Honka kohtasi lauantain harjoitusottelussa Esport Arenalla HPS:n. Vierasjoukkue oli tällä kertaa vahvempi lukemin 1-3, Hongan maalista vastasi Elli Seiro.

Honka avasi ottelun seuraavanlaisella kokoonpanolla: Liisa Tuomi (MV), Inka Kaivola, Daniela Sandås, Matilda Kuusniemi Fishwick, Nelli Miettinen, Armi Heikkilä, Eevi Sutela, Eela Oljemark, Elli Seiro, Ilona Walta, Jelena Todoshchenko. Vaihdossa ottelun aloittivat Viivi Pietilä (MV), Annika Idman, Sara Kuusimäki, Noora Hämäläinen, Wilma Sjöholm, Neela Antikainen, Sanra Pulliainen, Ida Heikkinen ja Jasmin Leppioja.

Peli tuli nopeasti keskiviikon pelin jälkeen ja saimme vastaamme hyvin energisen HPS:n, mikä auttoi meitä prosessissamme kohti paremman kuntopohjan rakentamista kautta varten. Pelaajat ovat ymmärrettävästi pettyneitä, sillä he asettavat itselleen korkeat standardit. Kausi on kuitenkin vielä hyvin kaukana ja meillä on paljon aikaa tehdä töitä ja kehittyä, päävalmentaja Omar Adlani toteaa.

Toinen jakso oli meiltä paljon parempi ja tulimme siihen energisempänä. Oli myös hienoa saada Wilmalle (Sjöholm), Hämikselle (Hämäläinen) ja Neelalle (Antikainen) ensimmäisiä minuutteja tällä kaudella. Tämä oli tilanteenvaihtojen peli, emmekä voittaneet omia kaksinkamppailuitamme tänään. Saimme paljon materiaalia pelistä ja tietoa siitä, miten meidän tulee edetä kohti seuraavaa ottelua. Saamme hienon uusintaottelun poikia vastaan alkavalla viikolla, joten analysoimme tämän ottelun yhdessä maanantaina ennen harjoituksia ja jatkamme prosessia kohti kautta, Adlani summaa.

Back to top