Etsi tältä sivustolta

Seiro, Nyholm ja Walta U19-maajoukkueeseen!

Julkaistu

Hongan hyökkääjät Elli Seiro ja Ilona Walta, sekä puolustaja Aura Nyholm on valittu U19-maajoukkueen mukaan Irlanti-tuplamaaotteluun.

La 24.2. klo 17.00 Suomi-Irlanti, Eerikkilä-halli
Ti 27.2. klo 13.00 Suomi-Irlanti, Eerikkilä-halli

Elli Seiro
Seiro siirtyi Honkaan EPS:sta 2021. Kauden 2021 Seiro pelasi suurilta osin T18-joukkueessa BSM-sarjaa ja teki kahteentoista otteluun kahdeksan maalia. Debyytti Kansallisessa Liigassa tuli elokuussa HJK:ta vastaan ja kauden päätteeksi Seiro oli kellottanut kuudessa liigaottelussa 209 peliminuuttia. Kaudella 2022 vastuu kasvoi ja seitsemässätoista ottelussa Seiro pelasi 1153 liigaminuuttia ja teki kolme maalia. Päättynyt kausi 2023 jatkoi nousujohteista trendiä. 22 liigaottelua, 1847 minuuttia ja kahdeksan maalia tekivät Seirosta Hongan viime kauden toiseksi parhaan maalintekijän.

Aura Nyholm
Nyholm siirtyi Honkaan kauden 2023 päätteeksi HPS:n riveistä. Keskuspuolustaja edusti HPS:aa viimeiset kaksi kautta ja teki vihreässä paidassa myös liigadebyyttinsä kaudella 2022. Yhteensä Nyholm on pelannut 36 liigaottelua ja niissä 2694 minuuttia.

Ilona Walta
Walta on Nyholmin tapaan uusi vahvistus keltamustiin kaudelle 2024. Ensimmäinen maali Honka-paidassa on jo nähty, sille upea vapaapotku upposi harjoitusottelussa PK-35:den verkkoon. Kausi 2023 Waltalla meni niin HJK:ssa, kuin loppukauden osalta lainalla PK-35 Vantaan riveissä. Laitahyökkääjä on pelannut liigatasolla 48 ottelua, 2920 minuuttia ja viimeistellyt kolme maalia.

Koko joukkueen näet täältä! (Palloliitto) Joukkuetta täydennetään kolmella pelaajalla 18. helmikuuta mennessä. Molemmat ottelut näkyvät suorana ja selostettuna Palloliiton YouTube-kanavalla. Jalkapallohalliin on vapaa pääsy.

Back to top