Etsi tältä sivustolta

Hongan pre-season sujunut hyvin, lauantaina vastassa HPS!

Julkaistu

Honka valmistautuu kovaa vauhtia kohti Kansallisen Liigan kautta 2024. Se on pelannut tämän vuoden puolella kolme harjoitusottelua muita seuroja vastaan. KTP kaatui 2-0 (Kuusniemi Fishwick, Sutela) ja PK-35 3-0 (Walta, Oljemark, Todoshchenko). Hallitsevaa Suomen mestaria KuPS:ia vastaan tasainen ottelu päättyi 0-1 tappioon. Lisäksi keskiviikkona pelatiin 2×30 minuutin harjoitusottelu oman seuran U14 Akatemiaa vastaan, joka päättyi lukemin 2-6.

Honka on vahvistunut tälle kaudelle monella mielenkiintoisella pelaajalla, kun muista seuroista keltamustiin ovat siirtyneet Armi Heikkilä (Ilves), Aura Nyholm ja Neela Antikainen (HPS), Ilona Walta (HJK), Nelli Miettinen (EPS), sekä Sara Kuusimäki (HFA Märsky).

Heikkilä kertoo viihtyneensä keltamustissa.

Olen viihtynyt todella hyvin, minkä takia harjoituksiin on aina kiva tulla! Pidän uudenlaisesta treenirytmistä ja ylipäätään tavasta, miten treenaamme. Päivät kuluvat mukavasti aikalailla harjoitusten ja opintojen parissa, hän sanoo.

Heikkilä pitää myös tähänastista pre-seasonia vahvasti plusmerkkisenä, niin joukkueen kuin itsensäkin osalta.

Kehitystä tapahtuu koko ajan ja pikku hiljaa olemme saaneet ja tulemme saamaan harjoiteltuja asioita näkymään peleissä. Omalla kohdalla tuntuu, että jännitys näkyy vielä pelaamisessa, mutta tiedän rentouden palaavan peli peliltä.

Honka kohtaa siis lauantaina 10.2. klo 17.00 HPS:n harjoitusottelussa Esport Arenalla! Heikkilä odottaa jälleen mielenkiintoista ottelua.

Tarkoitus on olla jälleen astetta parempia kuin viime pelissä ja ottaa oppeja taas seuraavaan. Haluamme tietenkin myös voittaa! Meidän taidolla ja oikealla asenteella tapahtuu varmasti hyviä asioita lauantaina, hän toteaa.

Myös päävalmentaja Omar Adlani odottaa lauantain ottelua mielenkiinnolla.

Odotan innolla viikonlopun ottelua, se on meille jälleen hyvä mahdollisuus testata itseämme nopeasti viime ottelun jälkeen. Ottelu tulee testaamaan pelaajia niin fyysisesti kuin henkisestikin ja antamaan meille hyvää informaatiota kuinka käsittelemme tällaisia viikkoja paremmin tulevaisuudessa.

Jokainen joukkue kulkee kauden aikana läpi neljän vaiheen. Forming-vaiheen”, jolloin joukkuetta ja taustaryhmää kootaan, “storming-vaiheen”, jossa tapahtuu paljon odottamattomia asioita, usein pre-seasonin aikana, “norming-vaiheen”, jolloin asiat alkavat muuttua uudeksi normaaliksi ja lopulta “performing-vaiheen”, jolloin joukkue alkaa esiintyä korkealla tasolla. Tällä hetkellä olemme “storming-vaiheessa”, mutta se ei kestä ikuisesti ja olemme hiljalleen matkalla kohti “norming-vaihetta”. Tavoitteena on päästä “performing-vaiheeseen” mahdollisimman nopeasti, mutta prosessi on prosessi ja meidän pitää luottaa, että se johtaa meidät sinne kun olemme siihen valmiita.

Tulevalle viikonlopulla tavoitteena on, että pelaajat tulevat yhteen keskiviikon tappion jälkeen ja tukevat toisiaan kohti uutta haastetta. Minulla on kova luotto ja usko heihin, joten tiedän että he ovat aina valmiita mihin tahansa haasteisiin joita he kohtaavat, Adlani summaa.

Back to top