Etsi tältä sivustolta

Sutela, Sandås, Tuomi, Heikkilä ja Kuusniemi Fishwick U23-maajoukkueen mukaan!

Julkaistu

Hongan Eevi Sutela, Daniela Sandås, Liisa Tuomi, Armi Heikkilä ja Matilda Kuusniemi Fishwick on valittu U23-maajoukkueen mukaan maajoukkueleirille Eerikkilään 21.-22.2.! Joukkue pelaa 22. helmikuuta sisäisen harjoitusottelun. Eerikkilän jalkapallohallissa pelattava ottelu alkaa kello 14:00, ja katsomoon on vapaa pääsy.

Liisa Tuomi (MV)
Hongan kasvatteihin lukeutuva Tuomi on pelannut seurassa jo vuosia. Aiemmin myös LePaa edustanut maalivahti teki liigadebyyttinsä kaudella 2021, kun hän pelasi kolme ottelua lainala JyPK:n maalilla. Hongassa hän pelasi kaudella 2022 viisitoista liigaottelua, sekä yhden Suomen Cupin ottelun. Päättyneen kauden 2023 Tuomi pelasi lainalla Ruotsin toisella sarjatasolla, yhdeksässätoista ottelussa Lidköpings FK:n riveissä.

Eevi Sutela
HFA Märskystä Honkaan kaudelle 2020 siirtynyt Sutela on mikkeliläisen Porrassalmen urheilijat -62:sen kasvatti ja pelasi ennen HFA:ta vuoden PK-35:den riveissä. Liigadebyyttinsä hän teki 2020 pelattuaan kolmentoista ottelua. Kahdella viime kaudella Sutela on noussut Hongan avainpelaajien joukkoon ja kapteenistoon. Viime kaudella hän pelasi yhtä vailla kaikissa keltamustien liigaotteluissa ja teki kaksi maalia. Kaksi Suomen Cupin ottelua tuottivat myös kaksi osumaa.

Daniela Sandås
Sandås siirtyi TPS:stä Hongan keltamustiin kaudeksi 2021. Aiemmalla urallaan toppari on pelannut myös KaaPo:n ja TuNL:n riveissä. Sandås nousi jo avauskaudellaan Hongassa avauskokoonpanon toppariksi ja pelasi 21 liigaottelua. Viime kaudella väliin jäi vain yksi liigaottelu.

Armi Heikkilä
Honkaan täksi kaudeksi 2024 siirtynyt Heikkilä on edustanut aiemmin urallaan vain Tampereen Ilvestä.

Koko joukkueen näet klikkaamalla tästä! (Palloliitto)

Back to top