Etsi tältä sivustolta

Honka kohtasi oman seuran PU14 Akatemian

Julkaistu

Honka kohtasi keskiviikkoaamussa oman seuransa PU14 Akatemia-joukkueen 2×30 minuuttia kestänessä harjoitusottelussa. Ottelu päättyi lukemiin 2-6, Eevi Sutelan ja Elli Seiron viimeistellessä liigajoukkueen maalit.

Honka lähti otteluun seuraavalla avauskokoonpanolla: Veera Tammi (MV), Sanra Pulliainen, Daniela Sandås, Matilda Kuusniemi Fishwick, Nelli Miettinen, Armi Heikkilä, Eevi Sutela, Elli Seiro, Eela Oljemark, Ilona Walta ja Jelena Todoshchenko. Vaihdosta kentällä tulivat Annika Idman, Sara Kuusimäki, Neela Antikainen, sekä Wilma Sjöholm. HPS:stä täksi kaudeksi keltamustiin siirtyneelle Antikaiselle minuutit olivat ensimmäiset Honka-paidassa.

Tämä peli antoi meille paljon informaatiota omasta pelaamisestamme ja siitä, miten meidän tulee edetä tulevaisuudessa. Halusimme pelata lauantai-keskiviikko-lauantai-rytmillä tottuaksemme kauden aikaiseen rytmiin Suomen Cupin ja liigan osalta. On erittäin tärkeää, että olemme valmiita henkisesti pelaamaan pelejä myös keskellä viikkoa. Kiitos pojille hyvästä ottelusta, se auttoi meitä prosessissamme kauden alkuun valmistautumiseen. Jatkamme kohti lauantain ottelua kun HPS tulee vieraaksi. Olen varma, että pelaajat ovat henkisesti valmiita hyvään kamppailuun kovaa vastustajaa vastaan, summasi päävalmentaja Omar Adlani.

Hongan harjoituskausi jatkuu tosiaan lauantaina 10.2., kun HPS saapuu vastustajaksi Esport Arenalla klo 17.00 alkavaan otteluun!

Back to top