Etsi tältä sivustolta

Viisi honkalaista U17-maajoukkueeseen!

Julkaistu

Hongan Ella-Maria Ervasti, Viivi Pietilä, Veera Jääskä, Venla Talvitie, sekä Jelena Todoshchenko on valittu U17-maajoukkueen mukaan helmikuun EM-jatkokarsintaturnaukseen! U17-maajoukkue matkaa helmikuussa Portugaliin, jossa Pikkuhelmarit taistelee paikasta EM-kisoissa. Suomi pelaa samassa lohkossa Portugalin, Islannin sekä Kosovon kanssa, lohkovoittaja etenee toukokuussa pelattavaan EM-lopputurnaukseen.

Suomi vs Kosovo, ke 21.2. klo 13.00
Suomi vs Islanti, la 24.2. klo 17.00
Suomi vs Portugali, ti 27.2. klo 17.00

Ella-Maria Ervasti (MV)
Ervasti saapui Honkaan vuoden 2022 lopussa ja on edustanut aiemmin FC Espoota sekä LePaa. Hän on ollut jo kuuteen otteeseen edustusjoukkueen vaihtopenkillä Kansallisessa Liigassa ja pelannut edustuksen maalilla harjoitusotteluissa. Viime kaudella Ervasti pelasi kaksitoista ottelua T18 SM-sarjaa. Lisäksi otteluita kertyi T18 SM-karsinnassa (3) T18 SM Ykkösessä (1) ja T15 Helmariliigassa (8).

Viivi Pietilä (MV)
Pietilä siirtyi Honkaan kaudelle 2022 FC Espoosta. Maalivahdin ensimmäinen seura oli PEP. Viime kaudella hän pelasi T18 SM-sarjassa seitsemän ottelua ja lisäksi T18 SM-karsinnassa (1), T18 Ykkösessä (3), T18 Kakkosessa (1) ja naisten Nelosessa (1). Pietilä oli myös liigajoukkueen vaihtopenkillä syyskuussa ottelussa PK-35 Vantaata vastaan. Pietilä torjui Hongan maalilla myös tämän vuoden ensimmäisessä T18 SM-karsintaottelusssa.

Veera Jääskä
JäPS:istä Honkaan 2023 siirtynyt Jääskä esiintyi heti ensimmäisellä kaudellaan keltamustissa vahvasti. seitsemäntoista ottelua T18 SM-sarjassa tuottivat kuusi maalia. Lisäksi Jääskä pelasi T18 SM-karsintaa (5 ottelua), sekä naisten Nelosta (1 ottelu, 1 maali). Hän onnistui myös maalinteossa U17-maajoukkueen voitettua Norjan Eerikkilässä tammikuussa. Tällä kaudella Jääskällä tilillä on jo yksi ottelu T18 SM-karsintaa, sekä minuutteja edustusjoukkueen harjoitusottelussa PK-35:ttä vastaan.

Venla Talvitie
Keskikenttäpelaaja saapui HooGeesta Honkaan 2019. Talvitie on talven aikana ollut jo kahdesti edustusjoukkueen kokoonpanossa harjoitusotteluissa KTP:ta ja PK-35:ttä vastaan. Hän pelasi T18 SM-karsinnan avausottelussa täydet 90 minuuttia ja iski yhden Hongan kolmesta maalista. Viime kaudella Talvitie pelasi 19 ottelua T15 Etelä-Liigaa, joissa hän teki neljä maalia. Kolmessa T18 SM-sarjan pelissä Talvitie onnistui kertaalleen maalinteossa. Lisäksi hän pelasi T15 Helmariliigassa (15 ottelua, 3 maalia) ja Laura Kalmari-lopputurnauksessa (6 ottelua, 1 maali)

Jelena Todoshchenko
Ensimmäistä kauttaan Hongassa pelaava hyökkääjä saapui keltamustiin EPS:stä, jonka paidassa hän vietti tehokkaan edelliskauden. T18 SM-sarjassa syntyi viidessätoista ottelussa kaksitoista maalia ja Naisten Kakkosessa kuudessa ottelussa seitsemän täysosumaa. Jääskän tapaan Todoshchenko onnistui maalinteossa myös U17-maajoukkueen tammikuisessa voitossa Norjaa vastaan. Hän iski ensimmäisen maalinsa Hongan edustusjoukkueessa harjoitusottelussa PK-35:ttä vastaan ja oli avauskokoonpanossa myös tämän kauden ensimmäisessä T18 SM-karsintaottelussa.

Koko joukkueen näet klikkaamalla tästä! (Palloliitto)

Back to top