Etsi tältä sivustolta

Honka kaatoi PK-35:den vuoden kolmannessa harjoitusottelussa 3-0

Julkaistu

Honka kohtasi vuoden kolmannessa harjoitusottelussaan PK-35:den. Keltamustat olivat läpi ottelun vahvempi osapuoli, vaikka myös vierasjoukkue sai luotua muutamia paikkoja.

Honka lähti otteluun seuraavalla avauskokoonpanolla: Liisa Tuomi (MV), Sanra Pulliainen, Daniela Sandås, Matilda Kuusniemi Fishwick, Annika Idman, Armi Heikkilä, Eevi Sutela, Venla Talvitie, Ilona Walta, Eela Oljemar, Elli Seiro.

Vaihdossa Hongalla oli monia U18-joukkueen pelaajia. Penkiltä peliin tulivat mukaan Ella-Maria Ervasti, Sara Kuusimäki, Nelli Miettinen, Veera Jääskä, Jelena Todoshchenko, Matilda Korpela, Emilia Wegelius ja Alisa Mäkelä.

Ilona Walta avasi maalihanat puolen tunnin kohdalla upealla vapaapotkulla. Toisella nelivitosella Hongan voiton sinetöivät maaleillaan Eela Oljemark, sekä Jelena Todoshchenko.

Hyvä ottelu kaikilta tänään. Saimme luotua monia hyviä maalintekopaikkoja. Emme onnistuneet käyttämään niistä jokaista, mutta pelaajien halu mennä viimeisen linjan taakse näkyi tänään paremmin kuin aiemmissa otteluissa. Tottakai voimme aina jokaisen ottelun jälkeen keskittyä negatiivisiin asioihin, sillä aina löytyy jotain parannettavaa. “Matsku” (Kuusniemi Fishwick) pelasi tänään topparina ja esiintyi oikein hyvin vain kahden päivän valmistautumisajalla. Se kertoo korkeatasoisesta peliälykkyydestä, päävalmentaja Omar Adlani toteaa.

Pyrimme löytää hyökkääjiämme enemmän, mihin olin tyytyväinen. Tavoitteemme olivat selkeitä ottelun alusta lähtien ja pelaajat ovat enemmän ja enemmän samalla sivulla kun viikot kuluvat. Meillä oli monia U18-joukkueen pelaajia kokoonpanossa tänään ja he näyttivät laatunsa ja halunsa tehdä paljon töitä joukkueen eteen. Venla Talvitie tuli suoraan avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa ja pelasi hyvin läpi ottelun.

Valmennusryhmän kanssa analysoimme tämän ottelun ja jatkamme prosessia ensi ottelua kohden. Odotamme innolla HPS-ottelua, se tuo meille erityyppisen haasteen, Adlani päättää.

Back to top