Etsi tältä sivustolta

Kaksitoista honkalaista maajoukkuetehtävissä tällä ja ensi viikolla!

Julkaistu

U23-maajoukkue leireilee Eerikkilässä 21.-22.2. Joukkue pelaa sisäisen harjoitusottelun 22.2. klo 14.00 Eerikkilä-hallissa ja otteluun on vapaa pääsy. Hongasta mukana ovat Liisa Tuomi (MV), Daniela Sandås, Armi Heikkilä, Matilda Kuusniemi Fishwick ja Eevi Sutela!

U19-maajoukkue kohtaa tuplamaaottelussa Irlannin niin ikään Eerikkilässä. Otteluista ensimmäinen pelataan lauantaina 24.2. klo 17.00 ja toinen tiistaina 27.2. klo 13.00. Hongasta mukana ovat Elli Seiro ja Ilona Walta. Molempiin otteluihin Eerikkilä-hallissa on vapaa pääsy ja ne näkyvät suorina myös Palloliiton Youtube-kanavalta.

U17-maajoukkue aloittaa EM-jatkokarsintaturnauksen Portugalissa. Suomi kanssa samassa lohkossa pelaavat emäntämaa Portugali, Islanti sekä Kosovo. Lohkovoittaja etenee toukokuun EM-lopputurnaukseen. Hongasta mukana ovat liigajoukkueen Ella-Maria Ervasti (MV), sekä U18 Akatemian Viivi Pietilä (MV), Venla Talvitie, Veera Jääskä ja Jelena Todoshchenko.

Kaikki Suomen kolme ottelua näkyvät suorana Palloliiton Youtube-kanavalta.

Ke 21.2. klo 13:00 Suomi vs Kosovo, Complexo Desportivo do Real Sport Clube (Queluz)
La 24.2. klo 18:00 Suomi vs Islanti, Complexo Desportivo do Real Sport Clube (Queluz)
Ti 27.2. klo 17:00 Portugali vs Suomi, Cidade do Futebol (Oeiras)

Back to top