Etsi tältä sivustolta

Elli Seiro, Aura Nyholm ja Ilona Walta U19-maajoukkueeseen!

Julkaistu

Suomen U19-maajoukkue matkaa Portugaliin, jossa se kohtaa Portugalin 17.1. ja Islannin 23.1.! Hongasta joukkueeseen on valittu kolmikko Elli Seiro, Aura Nyholm ja Ilona Walta!

Elli Seiro siirtyi Honkaan EPS:sta 2021. Kauden 2021 Seiro pelasi suurilta osin T18-joukkueessa BSM-sarjaa ja teki kahteentoista otteluun kahdeksan maalia. Debyytti Kansallisessa Liigassa tuli elokuussa HJK:ta vastaan ja kauden päätteeksi Seiro oli kellottanut kuudessa liigaottelussa 209 peliminuuttia. Kaudella 2022 vastuu kasvoi ja seitsemässätoista ottelussa Seiro pelasi 1153 liigaminuuttia ja teki kolme maalia. Päättynyt kausi 2023 jatkoi nousujohteista trendiä. 22 liigaottelua, 1847 minuuttia ja kahdeksan maalia tekivät Seirosta Hongan viime kauden toiseksi parhaan maalintekijän.

Aura Nyholm siirtyi Honkaan kauden 2023 päätteeksi HPS:n riveistä. Keskuspuolustaja edusti HPS:aa viimeiset kaksi kautta ja teki vihreässä paidassa myös liigadebyyttinsä kaudella 2022. Yhteensä Nyholm on pelannut 36 liigaottelua ja niissä 2694 minuuttia.

Ilona Walta on Nyholmin tapaan uusi vahvistus keltamustiin kaudelle 2024. Kausi 2023 meni niin HJK:ssa, kuin loppukauden osalta lainalla PK-35 Vantaan riveissä. Laitahyökkääjä on pelannut liigatasolla 48 ottelua, 2920 minuuttia ja viimeistellyt kolme maalia.

*Palloliitto selvittää mahdollisuutta otteluiden striimaamiseen. Otteluiden pelipaikoista tiedotetaan myöhemmin.

Back to top