Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Sara Kuusimäki!

Julkaistu

Sara Kuusimäki siirtyy Honkaan kaksivuotisella sopimuksella. 18-vuotias puolustaja on edustanut viimeksi HFA Märskyä.

Kuusimäki pelasi viime kaudella HFA Märskyn riveissä viisi ottelua T18 SM-karsintaa, seitsemän ottelua P15 Kakkosta ja kuusi peliä P15 Kolmosta. Lisäksi hän pelasi EBK:n paidassa kuusi ottelua Ykköstä sekä yhdessä Suomen Cupin ottelussa. Kuusimäki on jo harjoitellut jonkin aikaa Hongan mukana.

Olen erittäin iloinen Honkaan siirtymisestä. Ihan ensimmäisestä päivästä lähtien joukkue on ottanut tosi hyvin vastaan, josta jäi superhyvä fiilis. Lisäksi ammattitaito on huippuluokkaa. Honka on kokonaisuudessa erittäin hyvä ympäristö edetä pelaajana, sillä jokaisesta pelaajasta halutaan kehittää paras versio itsestään ja jokaisesta välitetään. Olen myös pitänyt treenien vaatimustasosta ja vauhdista. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan vielä paremmin joukkueeseen, valmistautumista ensi kauteen sekä sitä, minkälainen joukkue meistä saadaan irti. Ensikaudella tavoitteeni on auttaa joukkuetta menestymään sekä kehittyä pelaajana entistä enemmän. Aion tehdä ja antaa kaikkeni jotta tavoitteet toteutuvat, Kuusimäki sanoo.

Olen iloinen, että Sara liittyy joukkueeseemme HFA:sta. Hän on viettänyt arvokasta aikaa siellä kehittyen ja nyt oli oikea aika hänelle ottaa askel liigajoukkueeseen. Sara on harjoitellut kanssamme marraskuun alusta saakka ja näyttänyt, että hänellä on kyvyt pelata tällä tasolla. Sara on kovaa töitä tekevä nykyaikainen laitapuolustaja, joka on nopea ja vahva pallon kanssa. Hän pitää 1v1-tilanteiden puolustamisesta ja fyysisistä kamppailuista. Hän tuo fantastista asennetta harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen ja on oikeassa ympäristössä kehittyäkseen omassa tahdissaan. Tavoitteena on jatkaa työntekoa Saran kanssa ja auttaa häntä kehittymään koti tavoitteitaan. Hän saapuu todella kilpailulliseen ympäristöön ja on valmis tekemään kova töitä. Odotan innolla työskentelyä Saran kanssa ensi kaudella. Tervetuloa mukaan Honka-perheeseen!, toivottaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top