Etsi tältä sivustolta

Daniela Sandås jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Toppari Daniela Sandås jatkaa Hongassa kaudella 2024. Keltamustien avainpelaajiin kuuluva Sandås aloittaa jo neljännen kautensa Hongassa, johon hän saapui TPS:stä kaudeksi 2021. Liigatasolla Sandås debytoi TPS:n paidassa kaudella 2019 yhdentoista ottelun verran. Honka-aikaan hän on pelannut 67 liigaottelua ja tehnyt niissä myös kaksi maalia.

Olen viime kausina viihtynyt Hongassa todella hyvin, joten tuntuu todella hyvältä jatkaa myös ensi kaudella. Hongassa on turvallinen ympäristö, jossa välitetään kaikista pelaajista ja tarjotaan hyvät mahdollisuudet kehittyä. Meillä on lisäksi todella hyvä yhteishenki joukkueessa, niin tuntuu aina kivalta tulla treeneihin! Viime kaudesta jäi tottakai vähän harmittamaan, että jäimme niin lähelle mitalia, mutta kausi oli kokonaisuudessa siltikin onnistunut. Ensi kaudella tehdään vielä enemmän töitä, että päästään vähintään palkintopallille, Sandås kommentoi.

On hienoa, että Dani jatkaa Hongassa. Hän on kasvanut suureen rooliin joukkueessa ja seurassa, eikä tuleva kausi tee siihen poikkeusta. Hän on näyttänyt olevansa yksi liigan parhaista keskuspuolustajista erinomaisella pallollisella puolustamisellaan, taklauksien ajoittamisellaan, sekä nopeudellaan liigan nopeimpia hyökkääjiä vastaan. Dani on fantastinen persoona kentällä ja sen ulkopuolella, hyvin vaativa itseään ja muita kohtaan ja edustaa joukkueemme arvoja hienosti, toteaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top