Etsi tältä sivustolta

Honka Myyrmäkeen sunnuntaina

Julkaistu

Voitolla Ahvenanmaalla ylemmän loppusarjan avannut Honka matkaa sunnuntaina lyhyemmän vierasreissun Vantaan puolelle Myyrmäkeen, jossa vastassa on PK-35 Vantaa klo 18.30.

Honka kaatoi viime ottelussaan kovan kamppailun jälkeen Åland Unitedin 2-1, kun Elli Seiro ja Wilma Sjöholm viimeistelivät espoolaisten maalit. Kaksikko on Hongan maalipörssin kärjessä, molemmilla on kahdeksan tehtyä maalia. Koko liigan maalipörssissä sijoitukset sujahtavat kohtaan 9.-10.

Hongan voitto Ålandista vahvisti sen asemia neljännellä sijalla ja tiivisti mitalikamppailua. Keltamustat ovat kolme pistettä pronssi- ja neljä pistettä hopeasijasta.

Meillä on edessämme jälleen yksi tiukka ottelu sunnuntaina. Joukkue on valmis uuteen haasteeseen. Meillä oli kaksi erittäin haastavaa ottelua Åland Unitedia vastaan. He ovat nopeatahtinen hyökkäävä joukkue. Ottelu PK-35 Vantaata vastaan tulee olemaan hyvin erilainen. PK hyökkää paljon hitaasti ja käyttä paljon laitoja pitääkseen pallonhallinnan. Meidän täytyy pysyä keskittyneinä niissä hetkissä ja pyrkiä voittamaan pallo takaisin ylempänä kentällä. Heillä on vaarallisia laitapelaajia kuten Ilona Walta, Reetta Suomela ja Liina Tervo, sekä kokemusta niin keskikentällä kuin puolustuksessakin. Meidän tulee olla henkisesti valmiita kovaan haasteeseen, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

PK-35 Vantaa kärsi loppusarjan avausottelussaan niukan 2-1 tappion HJK:lle, Sanna Saarisen lauottua pilkulta punamustien maalin. Joukkue lähtee sunnuntain otteluun viidenneltä sijalta, kahdeksan pistettä Honkaa perässä ja yksi, kolme tai neljä pistettä HPS:aa edellä (riippuen lauantaina pelattavan HPS vs ÅU-ottelun tuloksesta).

Reetta Suomela on kuudella maalillaan joukkueen paras maalintekijä, Liina Tervon säestäessä viidellä ja Sanna Saarisen neljällä maalilla.

Runkosarjassa Honka ja PK-35 Vantaa eivät saaneet paremmuuttaan selville. Myyrmäessä pisteet menivät tasajakoon 0-0, Tapiolassa luvuin 2-2.

Olemme hyvässä asemassa, mutta emme tyytyväisiä. Haluamme parantaa viime ottelusta, se on tärkein tavoitteemme. Tiedämme, että jokainen jäljellä oleva ottelu tulee olemaan hyvin vaikea ja niin sen pitääkin olla. On hienoa olla mukana näissä peleissä, se on aina tapa jolla voimme näyttää kaikki kykymme, Adlani toteaa.

FC Honka vs PK-35 Vantaa siis sunnuntaina 17.9. klo 18.30 Myyrmäen Stadionilla. PK-ottelun jälkeen Honka palaa kotinurmelleen Tapiolan urheilupuistoon, kun se kohtaa HPS:n perjantaina 29.9. klo 19.00! Liput tästä!

Back to top