Etsi tältä sivustolta

Ella-Maria Ervasti ja Honka kaksivuotiseen sopimukseen!

Julkaistu

Honka ja maalivahti Ella-Maria Ervasti ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. 15-vuotias maalivahti on ollut pelannut tällä kaudella suurilta osin BSM-sarjaa ja -karsintoja, joissa hän on vartioinut Hongan maalia kolmessatoista ottelussa. Kansallisessa Liigassa Ervasti on ollut neljä kertaa kakkosmaalivahtina penkillä. Ervasti on myös maajoukkueen vakionimiä.

Olen todella kiitollinen, että Honka tarjosi minulle sopimusta jo tässä vaiheessa. Täällä on täydellinen ympäristö nuorelle maalivahdille kehittyä. Koko seuran ja ennen kaikkea joukkueen ilmapiiri on huippu. Vaatimustaso joukkueessa on kova ja se tulee varmasti auttamaan minua eteenpäin kohti tavoitteitani, Ervasti kommentoi.

Sopimus on looginen jatkumo pelaajan hyvin tehdystä työstä. Ella-Maria on tehnyt nuoreksi pelaajaksi poikkeuksellisen pitkään, laadukkaasti ja määrätietoisesti töitä oman kehittymisensä eteen. Nyt on sopiva hetki ottaa seuraava askel ja edetä yhdessä kohti tavoitteita. Olemme seurana tottakai ylpeitä, että nuoret maalivahdit näkevät polun huipulle meidän kauttamme. Kiitos myös pelaajan edellisille seuroille LePalle ja FC Espoolle hyvin tehdystä työstä, maalivahtivalmentaja Miika Salmi sanoo.

“Eppu” on persoona, joka on sopeutunut joukkueeseemme heti saapumisestaan lähtien. Hän on vielä hyvin nuori, mutta ikäisekseen kypsä. Hän on kehittynyt paljon kuluneen vuoden aikana maalivahtivalmentajiemme Miika Salmen ja Pasi Hillin kanssa työskennellessään ja tulee jatkamaan kehitystään kokonaan edustusjoukkueen mukana ensi kaudesta lähtien. Tärkeintä on, että hän saa yhä lisää itseluottamusta samalla kun hän kohtaa koko ajan kovempia haasteita. Pyrimme auttamaan häntä matkan jokaisella askeleella. Odotan innolla hänen kanssaan työskentelemistä tulevalla kaudella, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

Back to top