Etsi tältä sivustolta

Eevi Sutela kaksivuotiseen sopimukseen Hongan kanssa!

Julkaistu

Keskikenttäpelaaja Eevi Sutela ja Honka ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Keltamustissa jo kaudesta 2020 pelannut Sutela kuuluu joukkueen avainpelaajiin ja kapteenistoon. Tällä kaudella hän on kantanut kentällä kapteeninnauhaa suurimmassa osassa otteluista.

PU-62:sen kasvatti siirtyi Honkaan PK-35:den ja HFA Märskyn kautta. Neljällä kaudella Hongassa liigaotteluita on kertynyt toistaiseksi 53, joissa Sutela on laukonut viisi maalia. Hän on myös U23-maajoukkueen vakiopelaajia.

Halusin ehdottomasti jatkaa Honka-perheessä. Olen saanut tehdä liigadebyyttini Hongan paidassa ja kasvaa nuoresta pelaajasta johtavaan rooliin ja vastuunkantoon. Hongassa jokainen saa olla oma itsensä, pelata omilla vahvuuksillaan ja tuoda omaa persoonallisuuttaan vapaasti esiin. Mielestäni se on hienoa tässä joukkueessa ja samalla se tukee kehittymistäni. Yhteishenki, täysillä yrittäminen ja toisten tsemppaaminen ovat kulkeneet Hongan tavoissa aina ja ne motivoivat jokaista kehittymään niin pelaajana kuin myös yhdessä joukkueena. Tämän joukkueen kanssa minulla on aina hauskaa ja joka päivä saan tulla Tuppiin ja lähteä sieltä iloisena, Sutela sanoo.

Käynnissä oleva kausi on mennyt hienosti ja olemme pystyneet kohtaamaan ja ylittämään eteen tulleita haasteita. Olemme voittaneet sarjan kovimpia joukkueita ja olenkin erittäin tyytyväinen koko joukkueen tekemiseen tällä kaudella. Pelaajien luottamus valmennukseen sekä valmentajien luottamus pelaajiin on toiminut tällä kaudella mainiosti. Meillä on joukkueessa hyvä meininki ja olemme kasvaneet kuluneen kauden aikana tiiviiksi ryhmäksi. Näen valtavasti potentiaalia tässä joukkueessa, mutta työnteon täytyy jatkua, hän jatkaa.

Olen saanut vuosien aikana Hongan valmentajilta ja taustoilta paljon apuja omaan arkeen ja treenaamiseen, ja varmasti kahden seuraavan kauden aikana saan jälleen paljon apuja myös henkilökohtaiseen kehittymiseeni. Joka vuosi toimintamme muuttuu ammattimaisemmaksi ja kaikki pelaajat ja taustahenkilöt tekevät täysillä töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tulevina kausina haluan nostaa espoolaisen jalkapallon tasoa yhä ylemmäksi. Haluan voittaa Suomen mestaruuden Hongan paidassa.

On hienoa, että Eevi jatkaa Hongassa. Hän edustaa seuraa ylpeydellä ja on kasvanut hienoksi johtajaksi joukkueessa. Tämä on ollut erittäin hyvä kausi Eeviltä, hän on ollut vahva sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan ja hänen päätöksentekonsa pallolla on kehittynyt selvästi. Odotin Eeviltä tällä kaudella tasaisuutta ja hän onkin näyttänyt jokaisessa ottelussa samaa, korkeatasoista pelaamista. Se on asia, mistä hän voi olla todella ylpeä. Hän on tehnyt todella kovaa töitä läpi kauden ja se näkyy hänen pelaamisessaan. Eevi on ehdottomasti erityinen persoona, hän tuo erilaista energiaa joukkueeseen. Sen huomaa, kun hän ei ole paikalla ja vielä enemmän huomaa, kun hän on paikalla! Kun mietimme joukkueemme ydinarvoja, Eevi edustaa niitä täysin. Ensi kausi tulee olemaan viides Eevin kanssa ja odotan näkeväni hänen nousevan vielä seuraavalle tasolle ensi kaudella, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

Back to top