Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa perjantaina HPS:n

Julkaistu

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa alkaa kääntyä kohti loppuaan. Se pelaa toiseksi viimeisen kotiottelunsa ja kolmanneksi viimeisen ottelunsa tällä kaudella huomenna perjantaina 29.9., kun Tapiolan urheilupuistoon vieraaksi saapuu HPS klo 19.00. Nappaa liput otteluun tästä! HPS-ottelun lipulla pääset myös kauden viimeiseen kotiotteluun, 7.10. KuPS:ia vastaan.

Honka on yhä vahvasti mukana mitalitaistossa. Huomiseen kamppailuun se lähtee neljänneltä sijalta, vain pisteen kolmantena olevaa Åland Unitedia perässä. Eroa hopeasijalla olevaan HJK:hon on neljä pistettä, takana viidentenä oleva PK-35 Vantaa on jo yksitoista perässä.

Honka voitti viime kierroksella PK-35 Vantaan tyylikkäästi vieraissa 3-0 Eevi Sutelan, Eela Oljemarkin ja Wilma Sjöholmin tehdessä maalit. Honka on perjantain otteluun lähtiessä neljän ottelun voittoputkessa.

HPS on sarjassa sijalla kuusi. Se pelasi viime ottelussaan 2-2 tasapelin Åland Unitedia vastaan johdettuaan ottelua kahteen otteeseen. Sitä ennen se kärsi 0-6 tappion Kuopiossa, 1-0 lukemin tulleen Ilves-vierasvoiton jälkeen.

Honka ja HPS ovat kohdanneet tällä kaudella Kansallisessa Liigassa kahdesti, molemmilla kerroilla keltamustat ovat juhlineet 2-1 voittoa.

Ensinnäkin haluan onnitella pelaajiamme top4-sijoutuksesta. He todella ansaitsevat sen ja haluan nostaa sen myös tässä esille. Emme kuitenkaan ole vielä valmiita. Meillä on kolme hienoa ottelua edessämme ja haluamme haastaa jokaisessa vastustajamme. On mukavampaa jahdata kärkijoukkueita kun olla jahdattavana, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Perjantai-illasta tulee fantastinen ottelulle. Ei ole mitään parempaa kuin iltaottelu Tapiolan nurmella stadionin valojen alla. Meillä on ollut hyvä treeniviikko ja pelaajat ovat motivoituneita pelaamaan pelikentälle maaottelutauon jälkeen. HPS tulee olemaan vaikea vastustaja kuten aina. Meidän tulee olla henkisesti valmiita jälleen taistelemaan. He pyrkivät käyttämään keskikenttäänsä pelin edistämiseen ja yrittävät pelata pitkiä palloja vaarallisille laitahyökkääjilleen, jotka laittavat paljon keskityksiä boksiin. Meidän täytyy olla keskittyneitä ja hyviä oman boksimme puolustamisessa, Adlani jatkaa.

Perjantain ottelu on myös Roosa nauha-ottelu! Lahjoita Hongan keräykseen tästä! Lue lisää Roosa-nauhasta täältä!

Perjantai-illasta tulee hieno otteluilta, joten toivottavasti monet tulevat paikalle. Elämässä on kuitenkin paljon muutakin kuin jalkapallo. Roosa nauha -kampanjassa tuetaan tärkeää asiaa. Rohkaisen kaikkia levittämään tietoisuutta pukeutumalla pinkkiin ja lahjoittamalla, mikäli se on mahdollista. Olemme Honka-perhe, eikä kukaan taistele yksin, Adlani summaa.

Back to top