Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Milla Punsar!

Julkaistu

Milla Punsar on tehnyt sopimuksen Hongan kanssa. Punsar etsii seuraa ulkomailta, mutta on tällä hetkellä Hongan harjoitus- ja pelivahvuudessa mukana.

Punsar siirtyi Hongasta Bundesliigaan SV Meppeniin tammikuussa. Hän pelasi kymmenessä Bundesliigaottelussa ja teki yhden maalin.

Kun palasin Suomeen kesän alussa, pääsin heti kuntouttamaan polveani Tapiolan urheilupuiston loistaviin puitteisiin. Kuntoutuksen edetessä minut otettiin heti joukkueen mukaan harjoittelemaan, mistä olen todella kiitollinen. En edes kehtaa kertoa, miten paljon Hongassa olevilta huippuosaajilta olen saanut apua nyt kesällä. Joten iso kiitos kaikille! Nyt kun polvi alkaa olla kunnossa, toiveeni on kuitenkin lähteä vielä ulkomaille. Sitä odotellessa Tapiolassa on hyvä olla! Ja jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, minulle on aina suuri kunnia pelata ja harjoitella Hongan logo rinnassa, Punsar kommentoi.

Punsar palaa tuttuun ympäristöön. Hän toimi monta vuotta Hongan kapteenina ja kaiken kaikkiaan liigapelejä on keltamustassa paidassa kasassa 144 ja maaleja 41.

Olen iloinen, että joukkueessa on sama tuttu Honka-pöhinä kuin aiemminkin. Perinteet jatkuvat. Lisäksi nyt meillä on HK23, naisten oma kannattajaryhmä! Vau! Olisi myös hienoa, jos HK05 nähtäisiin naisten peleissä, sillä heillä on aina hyvä meininki miesten otteluissa. Terkkuja sinne suuntaan siis Punsarilta – olette erittäin tervetulleita! Hyvän ilmapiirin eteen on tietoisesti tehty töitä joukkueessa eikä sitä tule ottaa itsestäänselvyytenä. Muun muassa tämän takia sekä avuliaiden ja ammattitaitoisten ihmisten vuoksi Honka on minulle tärkeä seura, hän päättää.

On hienoa saada Milla takaisin joukkueeseemme. Saame hyökkäävän pelaajan, joka on pelannut isoja minuutteja yhdessä Euroopan huippuliigoista. Milla oli yksi Meppenin kärkipelaajista viime kaudella ja on pelannut maailman parhaimmistoon kuuluvia pelaajia vastaan Bundesliigassa. Hän tuo kokemusta ja lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen jo valmiiksi vahvaan joukkueeseemme. Milla on monipuolinen pelaaja, joka voi pelata eri pelipaikoilla. Hän ymmärtää pelityylimme hyvin ja sopii systeemiimme nopeasti. Odotan innolla jälleen hänen kanssaan työskentelemistä, toteaa puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top