Etsi tältä sivustolta

Hongan pelit jatkuvat lauantaina kotinurmella

Julkaistu

Honka palaa lauantaina kotinurmelleen Tapiolan urheilupuistoon, kun vastaan asettuu klo 18.00 alkavassa ottelussa TPS. Nappaa lippusi tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

Honka matkaa kolmen ottelun voittoputkessa ja on pelannut neljä peräkkäistä ottelua ilman tappioita. Viimeksi se kaatoi keskiviikkona Ilveksen Tampereella 2-0, kun Wilma Sjöholm laukoi Hongan molemmat osumat. Samalla Honka varmisti paikkansa kuuden joukossa ja nousi kolmen pisteen päähän kolmossijasta.

Viime otteluissa olemme saaneet oman pelimme hyvin rullaamaan, olemme olleet vaarallisia hyökkäyssuuntaan ja puolustaneet omaa maaliamme tarkasti. Lauantaina tulee varmasti paljon kaksinkamppailuja, niissä meidän pitää olla vahvoja läpi ottelun, Venla Lamberg sanoo.

19-vuotias Lamberg saapui Honkaan täksi kaudeksi JyPK:sta. Hän debytoi liigatasolla jo kaudella 2021 ja pelasi heti suuressa roolissa. Kausi 2022 meni JyPK:n paidassa Ykkösessä. Hongassa hän on tällä kaudella kirjauttanut toistaiseksi yhdessätoista ottelussa 496 minuuttia.

Venla Lamberg nappasi myös kolme Subway-tähteä kotiottelussa PK-35:ttä vastaan.

Aiemmin topparina yleensä nähty Lamberg on pelannut viime otteluissa myös laitapuolustajana vahvoin ottein. Uusi pelipaikka miellyttää myös pelaajaa itseään.

On ollut kiva pelata laitapakkina viimeisimmissä peleissä, kun pääsee osallistumaan enemmän myös hyökkäyksiin, hän toteaa.

TPS:n viime ottelut ovat olleet tuloksellisesti vaikeita. Se on voittanut viimeksi 10.6. tosin silloin mitalisijoilla olevan HJK:n vieraissa 3-0. Kahdelta viime kierrokselta takana on kaksi tiukkaa ottelua, mutta ilman pisteitä, kun PK-35 Vantaa oli vahvempi 2-1 ja ONS 1-0.

TPS löytyy sarjasta sijalta kahdeksan. Viidestätoista ottelusta se on kerännyt kaksitoista pistettä. Turkulaisten paras maalintekijä on neljän liigamaalin Nelly Lehtilä. Hongalla vastaavaa paikkaa halussaan pitää Wilma Sjöholm kuudella maalillaan.

FC Honka vs TPS siis Tapiolan urheilupuiston nurmella lauantaina 12.8. klo 18.00! Liput tästä!

Back to top