Etsi tältä sivustolta

Noora Juusela jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Noora Juusela pelaa Hongan paidassa myös kaudella 2024. Keskikentällä ja hyökkäyksessä pelannut 19-vuotias pelaaja kuuluu Hongan avainpelaajiin ja on pelannut tällä kaudella avauskokoonpanossa yhtä vaille kaikissa liigaotteluissa. Niissä hän on viimeistellyt kaksi maalia. Lisäksi kahdessa Suomen Cupin ottelussa on syntynyt yksi osuma.

Juusela debytoi liigatasolla jo kaudella 2021 yhdentoista ottelun verran. Jo viime kaudella hän kantoi suurta vastuuta pelaten kahdessakymmenessäkolmessa sarjaottelussa, joissa vastustajan verkko heilui kahdesti. Juusela on myös vakiopelaaja ikäluokkansa maajoukkueessa ja oli mukana U23-maajoukkueen leirillä heinäkuussa.

Hyvät fiilikset jatkosta! Honka tarjoaa loistavat puitteet kehitykselle. Täällä on niin hyvä fiilis ja treeneihin on aina kiva tulla. Täällä on sellainen ilmapiiri, mitä ei todellakaan löydy kaikkialta. Honka on kehittänyt minua pelaajana ja ihmisenä paremmaksi, joten oli luontevaa jatkaa Hongan kanssa, Juusela sanoo.

Ensi kauden tavoitteena on saada entistä enemmän vastuuta. Uskon ja pyrin siihen, että pystyn auttamaan joukkuetta kehittymään omilla vahvuuksillani ja toiminnallani. Honka tuntuu kodilta ja on kunnia pelata keltamustissa myös ensi kaudella, hän jatkaa.

On hienoa jatkaa tätä matkaa Nooran kanssa. Hänellä on ollut erityistä laatua pelissään hyvin nuoresta asti ja olen ollut erittäin iloinen nähdessäni, kuinka hän on kasvanut siksi pelaajaksi, joka hän on tänään. Noora on osoittanut kuluneen vuoden aikana olevansa yksi liigan parhaista pelaajista. Hänellä on kyky pelata eri pelipaikoilla ja sanella pelin kulkua. Vieläkin tärkeämpää on, että Noora on ahkera ja nöyrä persoona. Se on erittäin tärkeä ominaisuus, joka osoittaa johtajuutta. Hän on kasvanut paljon ihmisenä ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo hänelle, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan toteaa.

Back to top