Etsi tältä sivustolta

Hongan suuntana keskiviikkona Tampere

Julkaistu

Hongan pelit Kansallisessa Liigassa jatkuvat jälleen keskiviikkona, kun joukkue suuntaa bussilla kohti Tamperetta. Ilves vs FC Honka käynnistyy Kaupissa klo 18.00.

Honka haki kahdesta viime ottelustaan tärkeät täydet kuusi pistettä, kun ensin kaatui PK-35 Pihlajamäessä 3-1 ja sitten ONS Tapiolan kotinurmella 1-0. Vieraskentällä keltamustien maalit kirjattiin kolmikolle Wilma Sjöholm, Saara Lappalainen ja Elli Seiro. ONS-ottelussa saatiin jännittää lisäajalle saakka, kunnes Eevi Sutelan laukaus upposi verkkoon ja toi Hongalle täyden pistepotin.

Meillä oli vaikeat kaksi peliä, joista saimme täydet kuusi pistettä. Mielestäni pelaajat pelasivat todella hyvin molemmissa peleissä ja loimme runsaasti maalipaikkoja. Taisteluhenki näkyi ja olin todella tyytyväinen koko joukkueen asenteeseen molempien pelien ajan, päävalmentaja Omar Adlani totesi.

Hongalla on runkosarjaa jäljellä Ilves-peli mukaan lukien vielä neljä ottelua. Sarjataulukossa se löytyy tällä hetkellä tukevasti yläloppusarjan paikoilta, sijalta neljä. Ero pronssisijalla olevaan HJK:hon on kuusi pistettä, takana vaanii kahden pisteen päässä PK-35 Vantaa.

Ilvekselle puolestaan viime sarjapelit ovat olleet haastavia. Viimeisimmän liigavoittonsa se on napannut toukokuun loppupuolella. Cupin puolella tamperelaiset ovat sen sijaan menestyneet ja lauantain voitto toi joukkueelle paikan neljän parhaan joukkoon.

Ilves kamppailee vielä tiukasti paikasta ylempään loppusarjaan. Tällä hetkellä se on seitsemäntenä, eli ensimmäisenä jäämässä alempaan loppusarjaan. Piste-ero kuudentena olevaan HPS:ään on kuitenkin vain neljä pistettä, joten mahdollisuudet joukkueella ovat vielä hyvät.

Ilves ja Honka kohtasivat Tapiolan urheilupuistossa ensimmäisen kerran tällä kaudella toukokuussa. Silloin pisteet lähtivät tiukan väännön jälkeen Tampereelle 1-2 lukemin.

Meillä on hyvä haaste edessämme keskiviikkona. Ilves on aina ollut meille vaikea vastustaja, heillä on paljon hyviä yksilöitä, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Meidän on lähestyttävä peliä hyvällä asenteella ja oltava aktiivisia koko 90 minuuttia. Luotan täysin pelaajiimme, kun he myös luottavat itseensä, he voivat kilpailla täysin sarjan parhaiden kanssa. On aina ilo seurata näiden pelaajien pelaamista, joten odotan innolla heidän esiintymistään tänä keskiviikkona, Adlani summasi.

Ilves vs FC Honka siis Kaupissa Tampereella keskiviikkona 9.8. klo 18.00! Kotonaan Tapiolan urheilupuistossa Honka pelaa jälleen lauantaina 12.8. Silloin kello 18.00 alkavassa ottelussa vieraana on TPS! Tervetuloa!

Back to top