Etsi tältä sivustolta

Inka Kaivola siirtyy Tanskaan

Julkaistu

Puolustaja Inka Kaivola siirtyy Tanskaan, toisen sarjatason kärkijoukkueisiin kuuluvan Næstved Boldklubin riveihin. Kaivola on Hongan oma kasvatti. Debyyttinsä liigatasolla hän teki kaudella 2019 ja nousi heti joukkueen avainpelaajien joukkoon pelaten 21 ottelua. Yhteensä Kaivolalla on Hongan paidassa 96 liigaottelua, joissa puolustaja on tehnyt kaksitoista maalia. Suomen Cupissa otteluita on kuusitoista ja maaleja kolme. Kaivola on kuulunut myös joukkueen kapteenistoon ja kantoi kapteeninnauhaa mm. toistaiseksi viimeiseksi jääneessä Honka-ottelussaan ONS:ia vastaan tiistaina.

Kuva: Juhani Järvenpää

Fiilikset tulevasta ovat innostuneet ja odottavaiset. Ulkomaille pelaamaan lähteminen on ollut jo pidemmän aikaa mielessä ja nyt sitten palaset loksahtivat hyvin kohdalleen. Uusi ympäristö tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen kokemus ja uudenlainen mahdollisuus kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Joukkue on myös todella motivoitunut ja haluan auttaa omalla panoksellani sitä menestymän ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Tottakai on myös haikeaa jättää rakas joukkue ja seura kesken kauden ja niitä huikeita tyyppejä tulee ikävä, Kaivola sanoo.

Kaivola on pelannut koko jalkapallouransa Hongassa.

Honka on aina ollut minulle koti ja tulee aina olemaan. Se 7-vuotias Inka, joka meni ensimmäisiin Honka Amppareiden harjoituksiin ei ikinä olisi voinut kuvitella kuinka tärkeäksi ja rakkaaksi tämä laji voi tulla. Erityisesti ihmiset tässä seurassa, niin joukkuekaverit kuin valmentajatkin ovat mahdollistaneet ympäristön ja ilmapiirin, missä on annettu tilaa kasvaa ja kehittyä niin pelaajana kuin myös ihmisenä.

Honkalaisuus on myös aina ollut minulle kunnia ja ylpeydenaihe. Ne monet turnausvoitot nuorempana Stadi Cupista aina Örebro Cupiin (“Honka Akatemia T99 ootte kultaa”), sekä vanhempana B-tyttöjen Suomen mestaruus sekä liigahopea ovat vain murto-osa niistä unohtumattomista hetkistä, joita olen Honka-paidassa päässyt kokemaan ja mistään hinnasta en vaihtaisi niitä pois. Kuitenkaan yksittäiset voitot, pokaalit tai mitalit eivät vedä vertoja niille ystäville, joiden kanssa olen päässyt jakamaan tätä matkaa. Olette ihania!

Haluan kiittää Honkaa kaikesta mitä olen saanut tähän päivään asti kokea. Nämä eivät ole lopulliset jäähyväiset, vielä ne neljä liigaottelua uupuu sadasta, mutta tässä jengissä on ehdottomasti jytyä ja hyvä pöhinä ja ne tulevat kantamaan tätä joukkuetta pitkälle! Olen ylpeä teistä kaikista, Kaivola kiittää.

Tämä on Inkalle hieno hetki. Hän on tehnyt pitkään töitä tämän eteen ja olen erittäin onnellinen hänen siirrostaan. Inka on tärkeä osa joukkuettamme ja johtaja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, joten jäämme tottakai kaipaamaan häntä. Tämä on kuitenkin hieno askel hänen urallaan ja hän pääsee haastamaan itseään uudessa ympäristössä. Inka on ollut erinomainen roolimalli ja tehnyt kaiken todella ammattimaisesti. Hän on edustanut Honkaa ylpeydellä ja kaikki tulevat varmasti kaipaamaan hänen näkemistään päivittäin, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

– Emme koskaan halua estää pelaajiamme kehittymästä ja menemästä eteenpäin, se on meille erittäin tärkeää. Kulissien takana tehdään paljon töitä sen eteen, että pelaajamme saavat mahdollisuuksia ja seura on aina heidän tukenaan, kun mahdollisuus tulee. Onnea matkaan Inka ja kiitos kaikesta siitä, mitä olet antanut Hongalle!, Adlani päättää.

Back to top