Etsi tältä sivustolta

Honka palaa pelikentille lauantaina PK-35 Vantaata vastaan

Julkaistu

Honka palaa kentille tauon jälkeen huomenna lauantaina, kun vastaan asettuu Tapiolan urheilupuistossa PK-35 Vantaa kello 18.00 alkaen! Nappaa liput otteluun tästä!

Ottelu on myös Kansallisen Liigan Lisää hyvää ympärillemme-ottelu. Ottelun yhteydessä nostamme FC Hongan juniorirahaston kautta tehtävää työtä, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori voi osallistua seuran toimintaan perheen varallisuustilanteesta riippumatta. Tavoitteena on varmistaa pitkäaikainen tuki perheille. Lue lisää asiasta tämän tekstin lopusta.

Honka lähti viettämään taukoa Kansallisen Liigan sijalta viisi. Yhdestätoista ottelustaan keltamustat ovat voittaneet viisi, pelanneet kaksi tasan ja hävinneet neljä. Pisteitä on siis kasassa seitsemäntoista. Lauantain vastustaja PK-35 Vantaa on Honkaa yhden sijan ja yhden pisteen edellä. Edessä on siis iso peli ja jaossa tärkeät pisteet molemmille joukkueille.

Hongan ja PK-35 Vantaan ottelut ovat olleet pitkään tasaisia. Tänä vuonna joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Talvella Honka voitti harjoitusottelun 2-1 ja huhtikuussa Myyrmäessä pelatussa liigaottelussa jäätiin maalittomaan tasapeliin. Viime kaudella vantaalaiset voittivat molemmat liigakohtaamiset maalin erolla, 2-1 ja 3-2.

– Tauko teki kyllä meille hyvää. Saimme hetkeksi laittaa mietteet muualle ja nauttia kesästä. Olemme saaneet uutta energiaa ja nyt voimme laittaa täyden keskittymisen taas futikseen, toppari Daniela Sandås sanoo.

Huomenna tulee varmasti taas kova kamppailu PK-35 Vantaata vastaan, he ovat taitava joukkue. On tärkeää, että tulemme peliin hyvällä kamppailuasenteella. Kentällä meidän pitää tehdä kovaa töitä yhtenäisenä joukkueena ja mennä kaksinkamppailuihin kovaa. Luulen, että huomenna voittaa se joukkue, joka haluaa enemmän voittaa. Meidän pitää näyttää se kentällä, hän jatkaa.

Lisää hyvää ympärillemme! Tue FC Hongan juniorirahastoa!

Ottelun yhteydessä nostamme FC Hongan juniorirahaston kautta tehtävää työtä, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori voi osallistua seuran toimintaan perheen varallisuustilanteesta riippumatta. Tavoitteena on varmistaa pitkäaikainen tuki perheille.

FC Hongan yksi arvoista on vastuu, ja juniorirahastosta myönnetyt tuet ovat tärkeä osa vastuullista seuratoimintaa. Tuen tarve on kasvanut vuosi vuodelta. Lahjoitusten turvin voimme mahdollistaa monen pelaajan harrastuksen jatkumisen. Meille on tärkeää, että rahasto säilyy elinvoimaisena ja työtä voidaan tehdä pitkäjänteisesti., toteaa FC Hongan hallinto- ja viestintäpäällikkö Annariina Seppä.

Tukea jaetaan tasavertaisesti toimintamaksun piirissä olevien pelaajien kesken. Kuluvalla kaudella 2022–2023 tukea on jaettu yli 60 pelaajalle.

Olemme saaneet tämän vuoden aikana lahjoituksia juniorirahastoon sekä yksityisiltä henkilöiltä että yrityksiltä. Viimeisimpänä Läpimurtosäätiö tuki FC Hongan juniorirahastoa 5000 eurolla. Haluamme Lisää hyvää ympärille -kampanjan avulla tuoda paremmin esille rahaston toimintaa ja sitä, miten tärkeä asia se on FC Hongalle, edustusjoukkueen manageri Velimatti Sutela sanoo.

Sinun tukesi on tärkeä!

Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.

Voit lahjoittaa juniorirahastoomme helposti Mobile Payn kautta tai suoraan tilille tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

Lue lisää ja lahjoita!

Yritykset voivat olla suoraan yhteydessä: annariina.seppa@fchonka.fi

Tervetuloa otteluun!

Back to top