Etsi tältä sivustolta

Lisää hyvää ympärillemme -ottelu la 22.7. Tue FC Hongan juniorirahastoa!

Julkaistu

Kuluvalla kaudella Subway Kansallisen Liigan otteluissa pelataan Lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierros jokaisella liigapaikkakunnalla. Hyväntekeväisyyskierroksen tavoitteena on nostaa esille paikallisia organisaatioita sekä yksilöitä, jotka omalla panoksellaan edistävät ja puolesta puhuvat samanarvoisuuden ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien nimeen.

Lisää hyvää ympärillemme -ottelu FC Honka – PK-35 Vantaa pelataan Tapiolassa lauantaina 22.7. klo 18.

Ottelun yhteydessä nostamme FC Hongan juniorirahaston kautta tehtävää työtä, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori voi osallistua seuran toimintaan perheen varallisuustilanteesta riippumatta. Tavoitteena on varmistaa pitkäaikainen tuki perheille.

”FC Hongan yksi arvoista on vastuu, ja juniorirahastosta myönnetyt tuet ovat tärkeä osa vastuullista seuratoimintaa. Tuen tarve on kasvanut vuosi vuodelta. Lahjoitusten turvin voimme mahdollistaa monen pelaajan harrastuksen jatkumisen. Meille on tärkeää, että rahasto säilyy elinvoimaisena ja työtä voidaan tehdä pitkäjänteisesti.”, toteaa FC Hongan hallinto- ja viestintäpäällikkö Annariina Seppä.

Tukea jaetaan tasavertaisesti toimintamaksun piirissä olevien pelaajien kesken. Kuluvalla kaudella 2022–2023 tukea on jaettu yli 60 pelaajalle.

“Olemme saaneet tämän vuoden aikana lahjoituksia juniorirahastoon sekä yksityisiltä henkilöiltä että yrityksiltä. Viimeisimpänä Läpimurtosäätiö tuki FC Hongan juniorirahastoa 5000 eurolla. Haluamme Lisää hyvää ympärille -kampanjan avulla tuoda paremmin esille rahaston toimintaa ja sitä, miten tärkeä asia se on FC Hongalle”, edustusjoukkueen manageri Velimatti Sutela sanoo.

Sinun tukesi on tärkeä!

Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.

Voit lahjoittaa juniorirahastoomme helposti Mobile Payn kautta tai suoraan tilille tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

Lue lisää ja lahjoita!

Yritykset voivat olla suoraan yhteydessä: annariina.seppa@fchonka.fi

Tervetuloa otteluun!

Back to top