Etsi tältä sivustolta

Honka ja HJK Kohtaavat lauantain huippuottelussa

Julkaistu

Tapiolan urheilupuistossa nähdään lauantaina 17.6. todellinen huippukamppailu, kun Honka kohtaa HJK:n kello 18.00! Nappaa liput ennakkoon tästä ja tule kannustamaan Honka voitoon!

Honka lähtee lauantain kamppailuun hyvässä vireessä. Voittoputki on kolmen ottelun mittainen ja sen aikana ovat kaatuneet TPS, HPS ja viimeisimpänä Åland United. Sarjataulukossa Honka on neljäntenä, pisteen perässä pronssisijalla olevaa Åland Unitedia, kun runkosarja on puolessavälissä.

Hyvä vireemme johtuu varmaan siitä, että olemme pystyneet vahvistamaan itseluottamustamme joukkueena ja yksilöinä kuluneiden pelien myötä. Jokaisen vahva usko yhteiseen tavoitteeseen kannustaa meitä antamaan peleissä kaikkemme, puolustaja Noora Hämäläinen toteaa.

Hongan pelissä on toiminut erityisesti puolustuspeli, sillä keltamustat ovat päästäneet vähiten maaleja koko sarjassa (5). Honka on pelannut maalivahti Sofia Manner viimeisenä lukkonaan jo kuusi nollapeliä, eli omasta verkosta pallo on löytynyt vain kolmessa yhdeksästä ottelusta. Keltamustien yhdeksän tehtyä maalia ovat jakautuneet Wilma Sjöholmin (3), Elli Seiron (2), Noora Juuselan (2), Daniela Sandåsin (1) ja Inka Kaivolan (1) välille.

HJK löytyy ennen lauantain kierrosta Honkaa kaksi sijaa ja neljä pistettä ylempää. Joukkueen seitsemän ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki katkesi viime kierroksella, kun TPS haki pisteet Töölöstä voittaen 3- 0. HJK:n maalipörssiä johtaa kuuden maalin Lotta Lindström, joka on myös koko sarjan jaetulla maalipörssin kärkipaikalla.

Honka ja HJK kohtasivat Töölön Bolt Arenalla kauden avauskierroksella. Honka siirtyi johtoon Sjöholmin seitsemännen minuutin maalilla ja taisteli sitten upean 1-0 vierasvoiton.

Se oli mahtava joukkuevoitto ja on jäänyt meidän jokaisen mieleen vahvasti. Se motivoi suuresti tietenkin myös tulevaan kamppailuun, mutta tärkeää on kuitenkin mennä pelaamaan hyvä tasainen ottelu ja olla maalipaikoissa tehokas, Hämäläinen sanoo.

Honka vs HJK siis Tapiolan urheilupuiston nurmella lauantaina 17.6. klo 18.00! Liput ennakkoon tästä!

Back to top