Etsi tältä sivustolta

Nana Yang palaa Hongan vahvuuteen

Julkaistu

Syksyllä 2021 Yalen yliopistoon Yhdysvaltoihin siirtynyt Nana Yang vahvistaa jälleen kesällä Honkaa. 21-vuotias puolustaja debytoi pääsarjatasolla kaudella 2019 ja yhteensä Yangilla on kasassa keltamustassa paidassa 59 liigaottelua.

 Kiva tulla takaisin kotiin! Parit treenit on jo alla ja fiilis itsellä ja joukkueessa on mahtava niin kun aina! Honkaan on helppo palata, kun ympäristö ja toimintatavat ovat tuttuja, jonka lisäksi tiedän, että valmennuksen ja treenien laatuun voi luottaa! Odotan innolla kesän pelejä, taso ja meininki Kansallisessa Liigassa näyttää hyvältä! Parasta on nähdä taas tuttuja kasvoja, sillä Hongassa on hyvä pöhinä!, Yang iloitsee.

– Olen iloinen toivottaessani Nanan takaisin joukkueeseemme. Hän on ollut tärkeä pelaaja Hongalle niin juniori- kuin aikuisurallaankin ja tuo lisää hyökkäysvoimaa jo valmiiksi erittäin vahvaan puolustuslinjaamme. Hän on ollut elintärkeä ja omiin silmiini parhaiten esiintynyt pelaaja Yalessa ja jatkaa prosessiaan tänä kesänä kanssamme. Nana on taitava pelaaja ja hyvin rauhallinen pallon kanssa. Sen lisäksi hän on todella luova päätöksenteossaan, mikä auttaa pääsemään ulos vaikeistakin painetilanteista. Hänen hyväntahtoisuutensa ja innostuksensa auttavat häntä pääsemään nopeasti mukaan tähän jo hyvin yhteen nivoutuneeseen porukkaan pelaajia. Tervetuloa takaisin Nana!, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan kommentoi.

Back to top