Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa Kotkaan Suomen Cupin otteluun

Julkaistu

Hongalla on edessään huomenna keskiviikkona Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu, kun vastaan asettuu Ykkösen KTP Kotkan Arto Tolsa Areenalla klo 19.00!

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa on lähtenyt käyntiin hyvissä merkeissä. Viiden pelatun ottelun jälkeen keltamustat ovat sijalla neljä, kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio ovat tuoneet kahdeksan pistettä.

Olemme aloittaneet kauden mielestäni pirteästi. Puolustuspelaamisemme on todella hyvällä tasolla ja siitä täytyy pitää kiinni! Pelejä ei kuitenkaan voi voittaa ilman maaleja, joten hyökkäyspäässä meidän pitää olla vielä tehokkaampia viimeistelemään, Jasmin Leppioja sanoo.

Honka ja KTP kohtasivat jo huhtikuussa viimeisessä harjoitusottelussa ennen kauden alkua. Silloin Honka vei voiton Ida Heikkisen, Inka Kaivolan, Wilma Sjöholmin ja Ada Erosen maaleilla 4-0.

KTP on avannut kautensa nousijajoukkueena Ykkösessä vahvasti ja onkin viiden ottelun jälkeen sarjassa sijalla kolme, yhdeksällä pisteellä. Joukkueen parhaat maalintekijät ovat toistaiseksi kaksi maalia viimeistelleet Kia Voutilainen ja Roosa Päivähonka.

Kiva saada myös Cup-taival auki! KTP on kova vastustaja ja meidän täytyy jatkaa kurinalaista puolustamista ja pitää oma pää puhtaana, Leppioja toteaa.

Leppioja valittiin tälle kaudelle Hongan kapteeniksi. Muut kapteeniston jäsenet ovat Eevi Sutela, Sofia Manner, Inka Kaivola, sekä Jackie Altschuld. Jo aiemmin kapteenistoon kuulunut Leppioja avasi ajatuksiaan kapteeniudesta.

On tietenkin iso kunnia toimia joukkueen kapteenina, varsinkin kun joukkuekaverit ovat sen päättäneet. Haluan kapteenina olla joukkueen tukena jokaisella hetkellä ja luoda hyvän hengen ja fiiliksen joukkueeseen. Haluan myös ajaa joukkueen asioita eteenpäin ja pitää huolen, että asiat kentällä ja sen ulkopuolella toimivat mahdollisimman hyvin.

KTP vs FC Honka pelataan siis Kotkan Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona 17.5. klo 19.00 alkaen! Kansallinen Liiga jatkuu Hongan osalta kotiottelulla Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 20.5. klo 16.00 Ilvestä vastaan!

Back to top