Etsi tältä sivustolta

Aino Vuorinen palaa vahvistamaan Honkaa

Julkaistu

Syksyllä 2021 Virginia Techin yliopistoon matkannut, Hongan oma kasvatti Aino Vuorinen palaa keltamustien riveihin. Vuorinen teki debyyttinsä pääsarjatasolla kaudella 2019. Yhteensä 21-vuotias Vuorinen on pelannut 49 liigaottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia.

– Minulle oli itsestäänselvyys tulla taas Honkaan kesäksi, “kotiin” on aina superkiva ja helppo palata. Toiminta on selkeästi ammattimaista ja tuntuu, että kaikki painavat hommia ihan täydellä sydämellä. Odotan innolla, että pääsen taas pelaamaan liigaa ja nauttimaan futiksesta vanhojen tuttujen ympäröimänä!, Vuorinen kommentoi.

– On hienoa saada Aino takaisin joukkueeseen kesäksi. Hän tuo lisää hyökkäyspäähämme ja paljon kokemusta ja rauhallisuutta joukkueeseen. Aino on monipuolinen pelaaja, joka ymmärtää peliä todella hyvin ja pystyy sopeutumaan nopeasti erilaisiin pelityyleihin. Hän on taitava pallon kanssa, tekee hyviä päätöksiä syöttöjensä suhteen ja hänellä on nopeutta käytettäväksi niin hyökkäys- kun puolustussuuntaankin. Aino on menestyksekäs joka joukkueessa jossa hän on ollut mukana, niin Hongassa, maajoukkueissa kun Virginia Techissäkin. Yliopistossa Aino on kehittynyt fyysistä kuntotasoaan vielä uudelle tasolle ja hänen asenteensa ja kilpailullisuutensa sopivat täydellisesti meidän kulttuuriimme. Tervetuloa takaisin Aino!, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan toteaa.

Back to top