Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa Ouluun, sunnuntaina vastassa ONS

Julkaistu

Honka matkaa kohtaamaan Kansallisen Liigan pohjoisimman joukkueen, kun sunnuntaina vastassa on ONS. Ottelu käynnistyy kello 14.00. Ruutu+ näyttää myös ottelun suorana!

Honka pelasi viime kierroksella toisen peräkkäisen maalittoman tasapelinsä, kun pisteet menivät tasajakoon PK-35:den kanssa. Keltamustat ovat keränneet neljästä ottelustaan toistaiseksi viisi pistettä. Tasaisessa sarjassa se oikeuttaa ennen lauantain pelejä kuudenteen sijaan. Ero tällä hetkellä kolmantenena olevaan, yhden ottelun enemmän pelanneeseen HPS:aan on vain kaksi pistettä.

Odotan ottelun olevan samankaltainen kun PK-35:ttä vastaan. Tulemme hallitsemaan palloa, mutta paikoille pitää päästä paremmin, Ida Heikkinen toteaa.

Pitkän vierasmatkan koittaessa on valmistautuminen otteluun yhä tärkempää.

– Pitkä matkustus korostaa valmistautumisen tärkeyttä. Ravinnon ja unen pitää olla mintissä, Heikkinen sanoo.

Hongassa aiemmin enimmäkseen keskikentällä nähty Heikkinen on pelannut tällä kaudella oikeana laitapakkina. Aivan tuntematon pelipaikka ei kuitenkaan ole.

Koen olevani dynaaminen ja moderni laitapakki, minkä takia voin hyödyntää myös keskikentän ominaisuuksiani. Koska olen pelannut laitapakkina myös maajoukkueessa, pelipaikka tuntuu jo hyvin luontevalta.

ONS ei ole vielä avannut pistetiliään, mutta se osaa olla todella vaikea vastustaja. Esimerkiksi PK-35 Vantaa käänsi ottelun voitokseen vasta viitisen minuuttia ennen päätöstä ja myös HPS:n vieraana lukemat olivat 2-2 vielä tunnin kohdalla. Helppoa ottelua ei siis missään nimessä ole sunnuntaina edessä. ONS:n viidestä maalista neljä on viimeistellyt Sara Sievistö, joka löytyy myös koko sarjan maalipörssin kärkikolmikosta.

Honka vs ONS siis Oulussa Heinäpään hallissa sunnuntaina 14.5. klo 14.00!

Back to top