Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa lauantaina Turkuun

Julkaistu

Honka matkaa lauantaina Kansallisen Liigan seitsemännellä kierroksella TPS:n vieraaksi. Ottelu käynnistyy Turun Yläkentällä lauantaina 27.5. klo 14.00 ja Ruutu+ näyttää sen totutusti suorana!

Hyvin kauden aloittanut Honka kärsi viime kierroksella toisen tappionsa, kun Ilves haki pisteet Tapiolasta loppulukemien ollessa 1-2. Hongan kavennusosuman laukoi ottelun loppuhetkillä Noora Juusela upealla kaukolaukauksella ja osuma valttiin myös kierroksen hienoimmaksi maaliksi.

Olemme käsitelleet Ilves-pelin läpi yhdessä, otimme siitä opit ja nyt keskittyminen on tulevissa otteluissa. Kausi on pitkä, joten meidän täytyy fokusoitua aina seuraavaan otteluun tuloksesta huolimatta, keskikentän Matilda Kuusniemi Fishwick toteaa.

Kuusniemi Fishwick on ollut avauskokoonpanossa jokaisessa Hongan tähänastisessa liigaottelussa ja kellottanut yhteensä 490 minuuttia kentällä.

Alkukausi on sujunut osaltani hyvin. Olen saanut vastuuta joukkueessa, mikä tuntuu tietenin oikein hyvältä.

Honka ja TPS ovat kuuden kierroksen jälkeen tasapisteissä sijoilla viisi ja kuusi. Myös seitsemäntenä olevalla Ilveksellä on tilillään kahdeksan pistettä, eivätkä erot ole mihinkään suuntaan suuria. Kahdeksantena oleva HPS on pisteen kolmikkoa jäljessä, nelossijaa hallussaan pitävä PK-35 Vantaa saman verran edellä.

Paluun liigatasolle tälle kaudelle tehnyt TPS avasi kautensa komealla 3-0 vierasvoitolla PK-35:destä. Sen jälkeen se nappasi tasapelin HPS:ää vastaan. Avaustappio tuli Ilveksen vieraana ja myös KuPS:n turkulaiset joutivat toteamaan vahvemmaksi. Sen jälkeen tilille on tullut kuitenkin taas täytettä PK-35 Vantaata vastaan pelatun tasapelin ja ONS-voiton myötä.

Ottelu tulee olemaan todella fyysinen ja taisteluhenkinen ja siinä tullaan varmasti näkemään paljon tilanteenvaihtoja kummaltakin joukkueelta. Olemme valmistautuneet hyvin ja hyvällä vireellä peliin, Kuusniemi Fishwick summaa.

TPS vs FC Honka siis Turun Yläkentällä lauantaina 27.5. klo 14.00!

Back to top