Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa lauantaina kotonaan PK-35:den

Julkaistu

Honka suuntaa kohti Kansallisen Liigan kauden 2023 kierrosta neljä, kun se kohtaa kotonaan Tapiolan urheilupuistossa TN1:llä PK-35:den lauantaina 6.5. klo 15.00. Varmista paikkasi katsomossa ja osta lippusi ennakkoon tästä!

Honka on kerännyt kolmesta ottelustaan neljä pistettä. Avauskierroksen HJK-voitto toi täyden pistepotin, niukka tappio KuPS:ille ei saldoa kerryttänyt ja viime ottelusta Myyrmäestä PK-35 Vantaata vastaan tuloksena oli 0-0 tasapelin jälkeen yksi sarjapiste. Sarja on hyvin tasainen ja kuudentena tällä hetkellä olevalla Hongalla on vain kaksi pistettä eroa kakkossijalle.

Vaikka viime peli ei ollut lähelläkään sitä mitä olisimme halunneet, olemme kuitenkin saaneet hyvän alun tähän kauteen ja meillä on ollut joukkueessa hyvä fiilis, toppari Daniela Sandås sanoo.

Hongalla on toiminut erityisesti puolustuspään pelaaminen. Maalivahti Sofia Manner on saanut tililleen jo kaksi nollapeliä.

Puolustamme tiiviisti ja yhtenäisesti joukkueena. Meidän yhteispelimme toimii hyvin. Minulla on täysi luotto vieruskavereihini kentällä, Sandås toteaa.

Honka on toistaiseksi iskenyt kaksi maalia tällä kaudella. Sandåsin pusku upposi KuPS-verkkoon, avausottelussa HJK:ta vastaan voittomaalin laukoi Wilma Sjöholm.

Lauantain vastustaja PK-35 menetti viime kauden päätteesi avainpelaajiaan, kun Emilia Kupsanen ja Elisa Ikonen siirtyivät HJK:hon ja myös muita poistumisia nähtiin. Tulijapuolelta löytyvät mm. Ilveksestä saapunut Jenni Kantanen, viime kaudella NJS:ssä Kansallista Liigaa pelannut kolmikko Peppi Pisilä, Nanna Niva ja Linda Räisänen, sekä Hongan B-junioreista liittyneet Iida Värri ja Aida Aledin.

PK-35 hävisi avausottelunsa TPS:lle 0-3, jonka jälkeen se haki tasapelipisteen Tampereelta 1-1 tasapelin myötä. Viime kierroksella se taisteli hyvin, mutta joutui taipumaan HJK:lle luvuin 1-2. Ennen lauantain otteluita PK on sarjassa yhdeksäntenä yhdellä pisteellä. Hongan tapaan joukkue on onnistunut kahdesti vastustajan verkkoon, maalit on kirjattu kaksikolle Hertta Laurinkoski ja Ada Lindroth.

Odotan kovaa ja tiukkaa matsia. PK-35 on aina nöyrä ja he eivät koskaan luovuta. Meidän pitää olla valmiina kovaan kamppailuun, Sandås summaa.

FC Honka vs PK-35 siis Tapiolan urheilupuiston TN1:llä lauantaina 6.5. klo 15.00! Liput ennakkoon tästä!

Back to top