Etsi tältä sivustolta

Hongalle kauden kolmannesta ottelusta yksi piste

Julkaistu

Honka matkasi kauden kolmannella kierroksella naapurikaupunki Vantaan puolelle Myyrmäkeen, jossa vastaan asettui PK-35 Vantaa. Perjantai-illassa nähtiin hyvä kamppailu, mutta maalit jäivät kummaltakin joukkueelta uupumaan ja pisteet menivät jakoon 0-0 lukemin.

Avausjakso

Kotijoukkue PK-35 Vantaa oli avausjaksolla enemmän pallossa, Hongan puolustaessa tiiviisti ja hyökätessä vastaan. 13. minuutilla Elina Mankki pääsi laukomaan boksista, mutta Sofia Manner koppasi Honka-maalilla pallon varmasti.

Hetkeä myöhemmin kokeilemaan pääsi Liina Tervo, tämän laukauksen Manner torjui kulmapotkuksi.

33. minuutilla Noora Hämäläinen puolusti uhrautuvasti. Kaisa Mäki pääsi laukomaan, mutta toppari laittoi päänsä vielä väliin ja lukemat säilyivät muuttumattomina.

Avausjakso paketoitiin lukemissa 0-0.

Toinen jakso

Manner venytti jälleen huipputorjuntaan Hongan maalilla toisen jakson alussa. Roosa Toivanen pääsi puskemaan Sanna Saarisen lähettämästä kulmapotkusta, mutta Honka-vahti venytti vielä kätensä alakulmasta pallon tielle.

Kun toista jaksoa oli pelattu viitisen minuuttia, pääsi Honka kokeilemaan kaukaa vapaapotkusta. Eevi Sutelan yritys suuntautui hyvin kohti vasenta alakulmaa, josta Irea Virtanen Espejo torjui sen kulmapotkuksi.

Seuraava huipputorjunta Honka-maalilla nähtiin 73. minuutilla, kun Manner venytti Reetta Suomelan laukauksen tielle.

Hongan johtomaali oli lähimpänä 82. minuutilla. Annika Idman oli kulmapotkutilanteessa vapaana pilkun kohdilla, mutta pusku ei suuntautunut aivan kohti maalia.

Maaleja ei ottelun viimeisen kympinkään aikana nähty ja näin ollen pisteet menivät jakoon luvuin 0-0.

Tulos ei ollut sitä, mitä lähdimme hakemaan. Emme saaneet omaa peliämme oikein käyntiin emmekä pystyneet luomaan tarpeeksi vaarallisia maalintekopaikkoja. Parannettavaa jää seuraavaan peliin ja täytyy olla kuitenkin tyytyväinen yhteen pisteeseen. Nyt on aika siirtää katseet PK-35 peliin ja saada siinä paras irti joukkueestamme, vasemman laitapuolustajan paikalla ysikymppisen urakoinut Inka Kaivola totesi ottelun jälkeen.

Hongan kausi jatkuu vapun jälkeen kotiottelulla, kun vastaan Tapiolan urheilupuistossa asettuu PK-35! Ottelu pelataan lauantaina 6.5. klo 15.00 alkaen! Varmista paikkasi ja osta lippusi nyt tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Sofia Manner (MV)
#4 Daniela Sandås
#6 Ida Heikkinen
#9 Elli Seiro (90+1′ Jasmin Leppioja)
#15 Inka Kaivola
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick (74′ Annika Idman)
#23 Noora Juusela
#28 Eevi Sutela
#30 Jackie Altschuld
#33 Wilma Sjöholm (70′ Ada Eronen)
#42 Noora Hämäläinen

Vaihdossa: #16 Iida Laine, #19 Dakota Chan, #34 Venla Lamberg, #70 Veera Tammi (MV)

Back to top